Detaylar
Kim cevapladı?Modern insanın başarılı olamama sebebi, odağının çok fazla uyarıcı tarafından dağıtılması. Uyarıcıları hayattan kaldırmak gerekli. E hayattan kaldırmak mümkün değil; dünyadan bihaber bir insan oldukça da işinde bu sefer başarısız olacaksın. O yüzden, kısıtlamak daha mantıklı bence.
Yani beyefendi benim için umut yok mu?Modern insanın başarılı olamama sebebi, odağının çok fazla uyarıcı tarafından dağıtılması. Uyarıcıları hayattan kaldırmak gerekli. E hayattan kaldırmak mümkün değil; dünyadan bihaber bir insan oldukça da işinde bu sefer başarısız olacaksın. O yüzden, kısıtlamak daha mantıklı bence.
- Makaleler
- 1
Sosyal medyanı azalt, yerine kitap saatleri koy. Başlıkta yazanlar öyle gelişir.
Ben zaten ilkokuldan beri kitap okurum. Ve instagram,twiter,facebook fln kullanmam.Sosyal medyanı azalt, yerine kitap saatleri koy. Başlıkta yazanlar öyle gelişir.
Ratchet
Yetkin
Ben zaten ilkokuldan beri kitap okurum. Ve Instagram, twiter, Facebook falan kullanmam.
Ne tür kitaplar okuyorsun? Tek çeşit kitaplar geliştirmez seni. Yani geliştirir ama olabilecek en iyi şekilde değil. Sürekli öğrenime ve öğretmeye açık olman gerek. Diyelim şu ana kadar sadece roman okudun, bu sefer insan beyini hakkında kitap okuyabilirsin veya insan psikolojisi vs. Müziğe de başlayabilrsin beyni esnek tutmanı sağlar.Satranç oynayabilirsin gibi gibi.