Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, daha şimdi fark ettim; dediğiniz doğru olabilir.
Samsung Odyssey G4 kullanıyorum, adaptör biraz ısınmış. Şimdi yukarı çektim ama kokladığımda ondan da yanık kokusu gelmedi, yani hiçbir koku yoktu. Eğer ondan gelseydi, biraz da olsa kokusu burnuma gelirdi.
Yani yine de PC'ye tekrar baktım her şey normal ekran kartı 40 derece CPU 38 derece anormal olan bir şeyde yok. Durumu bende anlamadım.
Genelde PSU Power kablosu gevşek olduğunda orası koku yapar. Fiş takılı olan prizlere dikkat edin koku veya cızırtı var mı sesli ortamda sesi duyulmaz.
Hocam zaten aklıma ilk PSU geldi. Kablosunu iyice kontrol ettim çıkarıp tekrar sıkı taktım herhangi bir sorun yok.
shinraa
Üyecik
Arkadaşlar, odama bazen yanık kokusu geliyor. Ben de anlamadım, ilk başta PC'den mi geliyor diye baktım ama hayır, PC kapalıyken de geliyor.
PC'yi açıp kokluyorum, onda da bir sıkıntı yok. Sizce neden kaynaklı olabilir?
Odada PC disinda yanik kokusu yapacak bir şey yoksa disaridan geliyordur bence sadece odada mi var koku? Ev genelinde koku olmadigina emin misin?
SpAwN
Yetkin
Yani yine de PC'ye tekrar baktım her şey normal ekran kartı 40 derece CPU 38 derece anormal olan bir şeyde yok. Durumu bende anlamadım.
Hocam kasanın içini açıp CPU ve GPU soketlerini kontrol etmenizde fayda var çünkü GPU ve CPU ısınmıyor olsa bile soketlerdeki gevşeklik soketin kendisinin ısınmasına yol açabilir.
Son düzenleme:
Odada PC disinda yanik kokusu yapacak bir şey yoksa disaridan geliyordur bence sadece odada mi var koku? Ev genelinde koku olmadigina emin misin?
Hocam bazen koridorada geliyor.
Hocam kasanın içini açıp CPU ve GPU soketlerini kontrol etmenizde fayda var çünkü GPU ve CPU ısınmıyor olsa bile soketlerdeki gevşeklik soketin kendisinin ısınmasını yol açabilir.
Hocam inanın GPU'yu tak çıkarı kasayı açıp koklarken yaptım ama ondan sonra tekrar geldi o koku.
SpAwN
Yetkin
Koridorda varsa sigorta kutusunu orasını bir kontrol ediniz koku orada var mı? Genelde çamaşır makinesi veya fırın vb çalıştığı zaman oluyorsa sigorta kutusunda gevşek kablo olabilir.
shinraa
Üyecik
Evde baskasi var ise bir de ona sor kokuyu, eger disaridan gelmisse ve sen o kokuyu fazlasiyla solumussan bazen psikolojik olarak koku geliyor burnuna. Basima gelmisti daha onceden.
Koridorda varsa sigorta kutusunu orasını bir kontrol ediniz koku orada var mı? Genelde çamaşır makinesi veya fırın vb çalıştığı zaman oluyorsa sigorta kutusunda gevşek kablo olabilir.
Şimdi kontrol ettim hocam orada da koku yok. En iyisi camları kapatıp kokunun kaynağını bulmaya çalışacağım.
Uyuyan Sincap
Üstün
Şimdi kontrol ettim hocam orada da koku yok. En iyisi camları kapatıp kokunun kaynağını bulmaya çalışacağım.
Camı pencereyi kapa narkotik köpeğe gibi ne kadar elektrik alan şey varsa(LED lambaya kadar) kokla. En aklına gelmeyecek yeri dahi kokla. Hani odanda masa içinde şarjlı vantilatör vardır ona kadar kokla.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-