Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar daha 3-4 gün oldu bilgisayarı alalı fakat sanki uzaktan kötü bir koku geliyor, yaklaşınca o koku gidiyor gibi. Acaba benimle alakalı mıdır yoksa ısındığı için gerçekten kötü az da olsa bir koku yayıyor mudur? Bir de bir sorun olur mu? GPU/CPU/PSU testlerini yaptım 3'ü de iyi durumda. Fanlar da çalışıyor.

Hocam jelatini söktüm falan ama o normal tam oturunca bile öyle kalıyor sanırım kasa gelirken yamuldu. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Tam oturmuyor ise, dediğiniz gibi olabilir. Belki üretim hatası vardır. Yani düzelteyim derken, daha kötü de olabilir. İsterseniz aldığınız yer ile, bir iletişime geçin. Belki cam değişimi gerçekleşir.

Tam oturmuyor ise, dediğiniz gibi olabilir. Belki üretim hatası vardır. Yani düzelteyim derken, daha kötü de olabilir. İsterseniz aldığınız yer ile, bir iletişime geçin. Belki cam değişimi gerçekleşir.

Hocam eğer büyük bir problem değilse iletişime geçmeyeceğim çünkü pek şu an ona ayıracak bir vaktim yok.

Karar sizin. Ben aşırı büyük bir problem yaşatacağını düşünmüyorum. Yine de önlem amaçlı yukarıda yazdıklarımı uygulayabilirsiniz.

Anladım hocam sağ olun. Bu arada üstteki mesajımı sonra editlediğim için görmemiş olabilirsiniz ekran kartının jelatinini söktüm. Teşekkürler.