SF26 66

Üstün
Odamın sol tarafındaki duvar tamamen boş, o tarafa siyah-beyaz şehir posterlerinden alarak güzel bir ambiyans yaratmayı düşünüyorum. Başlangıç için 10 şehrin posterini Venedik, Moskova, Paris, Ankara, Milano, Berlin, İzmir, İstanbul, Roma ve New York ve Monaco GP'den bir fotokesitin olduğu 11 tane posteri sepetime ekledim. Şehir posterleri 15x21cm, Monaco GP ise 21x30 şeklinde ayarladım.

Duvarın köşe diyebileceğimiz taraflarına bu 11 posteri ekleyip orta taraflarına Anıtkabir ve Atatürk'e ait 2 posterin 30x40cm hâllerini koymayı düşünüyorum. Sizce böyle mantıklı olur mu? Duvar paneli vs. almak istemiyorum çünkü duvar paneliyle alakalı başka bir planım var.

Tercih meselesi, dene gör, beğenmezsen boyasını badanasını yaparsın.
Biraz geç döndüm öncelikle kusura bakmayın hocam. Impostergift'e baktım biraz ve duvara küçük 10 tane şehir almak yerine bir Atatürk duvarı şeklinde bir duvar yapma fikri geldi aklıma.
2 küçük-2 orta ve 1 tane büyük metal poster koymayı düşündüm. Ortadaki metal poster kendi oluşturduğum şekilde olacak ve ortaya aşağıdaki fotoğraflardan birini düşünüyorum:

Anıtkabir2.webp

Anıtkabir.webp

@ZCPS21 sizce mantıklı mı hocam?

Son düzenleme:
Biraz geç döndüm öncelikle kusura bakmayın hocam. Impostergift'e baktım biraz ve duvara küçük 10 tane şehir almak yerine bir Atatürk duvarı şeklinde bir duvar yapma fikri geldi aklıma.
2 küçük-2 orta ve 1 tane büyük metal poster koymayı düşündüm. Ortadaki metal poster kendi oluşturduğum şekilde olacak ve ortaya aşağıdaki fotoğraflardan birini düşünüyorum:

Eki Görüntüle 269869
Eki Görüntüle 269868

@ZCPS21 sizce mantıklı mı hocam?
Beğeniyorsanız yapabilirsiniz, neticede fikri görmüş olursunuz.
Beğenmezseniz sökmesk yapmaktan dâhâ kolay zaten.

Öbür türlü ne olur? Duvarın ölçüsüne göre ahşap kesip, ahşaptan çerçeve yaparsın, çerçevinin içini çıtalarla doldurursun.
Duvarın tamamını veya bel hizana gelecek şekilde keyfine göre boyutunu ayarlayabilirsin; genişliği fazla olursa asma türevi bitkiler koyulabilir, farklı boyutlarda görseller asılabilir, duvara raf yapılabilir vs... rengini iyi tutturmak gerekiyor olay o.

Beğeniyorsanız yapabilirsiniz, neticede fikri görmüş olursunuz.
Beğenmezseniz sökmesk yapmaktan dâhâ kolay zaten.

Öbür türlü ne olur? Duvarın ölçüsüne göre ahşap kesip, ahşaptan çerçeve yaparsın, çerçevinin içini çıtalarla doldurursun.
Duvarın tamamını veya bel hizana gelecek şekilde keyfine göre boyutunu ayarlayabilirsin; genişliği fazla olursa asma türevi bitkiler koyulabilir, farklı boyutlarda görseller asılabilir, duvara raf yapılabilir vs... rengini iyi tutturmak gerekiyor olay o.
Az buz bir para vermeyeceğim hocam ondan dolayı şüphedeyim hâlen, o yüzden sordum zaten.