11100

Becerikli
Merhaba forumda bir konuda Epic Games'te 911 operatör isimli oyunun 23 TL'ye düştüğünü gördüm. Ucuz geldi almak istedim ödeme aşamasında kredi kartı seçtim(her Epic oyun almamda seçtiğim yöntem).kartın kredi kartı özelliği aktif değil ama şu ana kadar hiçbir sorun olmuyordu. Az önce tekrar kredi kartıyla devam ettim kart numarasını yazdım kartın üzerindeki ismimi doğru yazmama rağmen sürekli name on Card is invalid hatasını veriyordu. Aynı oyunu Steam'den almadan aynı hatayı verecek mi diye test etmek için ödeme aşamasına gelip kart bilgilerini girdim ama Steam'de hiç hata vermedi bilgileri girerken. Sorun benim kartta diyeceğim Steam'de bilgileri girerken sorun olmuyor ama Epic'de oluyor. Bu sorunumu nasıl çözebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ben de oyun alırken sizin gibi önceden hatayı almıyordum. Geçenler de TLOU 1 alırken dediğiniz hatayı yaşadım. Kartın üzerindeki isimde Türkçe harfler varsa onları İngilizce karşılıklarına çevirirseniz, düzeleceğini düşünüyorum. Benim soyadımdaki ş harfini s yaptığım zaman kabul etmişti.

Ben de oyun alırken sizin gibi önceden hatayı almıyordum. Geçenler de TLOU 1 alırken dediğiniz hatayı yaşadım. Kartın üzerindeki isimde Türkçe harfler varsa onları İngilizce karşılıklarına çevirirseniz, düzeleceğini düşünüyorum. Benim soyadımdaki ş harfini s yaptığım zaman kabul etmişti.

Teşekkürler hocam işe yaradı.

Üstteki arkadaşın çözümü işe yarar muhtemelen, işe yaramazsa yazın, bir çözüm sunabilirim size.

Aynı sorunu ben de alıyorum. soyadımda ü harfini u yaptım. Ğ harfini de g yaptım ama olmadı şunu yazdı. Görünüşe göre bir şeyler ters gitti. Kendi güvenliğin için bu işlem reddedildi. Lütfen başka bir kart veya diğer ödeme yöntemlerini dene. Ne yapmam gerekiyor. 2 gün geçmesine rağmen aynı sorun devam etmekte.

Aynı sorunu ben de alıyorum. soyadımda ü harfini u yaptım. Ğ harfini de g yaptım ama olmadı şunu yazdı. Görünüşe göre bir şeyler ters gitti. Kendi güvenliğin için bu işlem reddedildi. Lütfen başka bir kart veya diğer ödeme yöntemlerini dene. Ne yapmam gerekiyor. 2 gün geçmesine rağmen aynı sorun devam etmekte.
Kral bendede ayni sorun var hallettinmi 2 gundur kafayi yiyegim ea fc 25 alcam ayni hatayi veriyor 12sinde indirim bitiyor yaptinmi