Merhaba. Discord'da Nitro almaya çalışırken ödeme yöntemi onaylanamıyor hatası alıyorum ama karttan parayı da çekiyor ve kartta para da var, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Discord'da Nitro almaya çalışırken ödeme yöntemi onaylanamıyor hatası alıyorum ama karttan parayı da çekiyor ve kartta para da var, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam DC yasak olduğu için olabilir çünkü yasak olduğu için ben Discord hesabıma giriş yapamıyorum sizinki de Discord yasak olduğu için olabilir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'a yapılan ödemelerin birçoğu bloklu bankalarca. Bu yüzden onaylanmıyor. Onaylanmadığı için de para havuzda bekliyor ve bekleyen ödemeler kısmında, birkaç gün sonra iade olur. Bildiğim bu.

Papara ile almaya çalıştığımda aynı sizin sorununuzu yaşıyordum. Sonra İş Bankası'nın Nays'ı ile almayı denedim ve oldu. Bence kullandığımız kartlar bir erişim yasağı olduğu zaman o firmadan gelen ödemeleri reddediyor. Başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum.

Bazı bankalar kısıtlıyor daha doğrusu banka sistemlerinde de discord yasaklı muhtemelen ödeme gidiyor ve geri geliyordur. Bunu kısıtlamayan, debit olmayan yani kredi kartlarıyla vs. denerseniz olacaktır muhtemelen.