Torukojin Kaneki
Başarılı
Odyssey G4 vs AOC 24G2ZE bunlardan hangisini almalıyım? Ağırlıklı FPS ve rekabetçi oyun oynuyorum. 25 inç üzeri ve en az 165 hz olursa güzel olur. Bütçe en fazla 10 bin.
Seçiminiz için Odyssey G4 ve AOC 24G2ZE arasındaki karşılaştırmayı göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar var. İşte bu iki monitörün özellikleri ve hangi duruma daha uygun olduklarına dair adım adım bir çözüm:Odyssey G4 vs AOC 24G2ZE bunlardan hangisini almalıyım? Ağırlıklı FPS ve rekabetçi oyun oynuyorum. 25 inç üzeri ve en az 165 hz olursa güzel olur. Bütçe en fazla 10 bin.
Odyssey G4 vs AOC 24G2ze bunlardan hangisini almalıyım? Ağırlıklı FPS ve rekabetçi oyun oynuyorum. 25 inç üzeri ve en az 165 Hz olursa güzel olur. Bütçe en fazla 10 bin.
Odyssey G4 aldım.Hocam selam iki monitöründe çoüu özelliği aynı üstde biraz yanlış bilgi avr AOC VA panel değil IPS öncelikle ve gneel olarak yanlış bilgi vermmiş ben açıklayayım öcnelikle ikisi de neredeyse aynı aralarnda ufak tefek farkalr var AOC renk konusunda çıtırından daha önde ancak Samsung daha hızlı bir monitör ve Samsung'da ekstra pibot falan var benim tercihim pivot ve hızdan kaynaklı Samsung olurdu ama pivota ihtiaycınız yoksa AOC de alınır
Not: Aldınız mı aldıysanız hangisini aldınız?
BURDA da karşılaştırma videoalrı var seçim senin iyi günler.
Daha hızlı diyorsanız iyi olanı almışım FPS oyuncusuyum.Hocam selam iki monitöründe çoüu özelliği aynı üstde biraz yanlış bilgi avr AOC VA panel değil IPS öncelikle ve gneel olarak yanlış bilgi vermmiş ben açıklayayım öcnelikle ikisi de neredeyse aynı aralarnda ufak tefek farkalr var AOC renk konusunda çıtırından daha önde ancak Samsung daha hızlı bir monitör ve Samsung'da ekstra pibot falan var benim tercihim pivot ve hızdan kaynaklı Samsung olurdu ama pivota ihtiaycınız yoksa AOC de alınır
Samsung renk gamutunda daha önde. Dcı-p3 ve rec 2020 değerlerine baktım. Kontrast oranı da aoc’ta 760:1 çıkarken samsung’ta 850:1 çıkıyor. Samsung daha iyi bir monitör elbette ama renklerde geride değil aksine daha iyi.Hocam selam iki monitöründe çoüu özelliği aynı üstde biraz yanlış bilgi avr AOC VA panel değil IPS öncelikle ve gneel olarak yanlış bilgi vermmiş ben açıklayayım öcnelikle ikisi de neredeyse aynı aralarnda ufak tefek farkalr var AOC renk konusunda çıtırından daha önde ancak Samsung daha hızlı bir monitör ve Samsung'da ekstra pibot falan var benim tercihim pivot ve hızdan kaynaklı Samsung olurdu ama pivota ihtiaycınız yoksa AOC de alınır