Detaylar
Kim cevapladı?deadfellow
Üstün
Hepsijet terörü yaşıyorum. Sabah bir kargo geldi ve içinden kulaklık cıktı sadece monitörden eser yoktu, kargocuya dedim iki ürün gelecekti diye o da baska bir dağıtımla gelir dedi. Az önce aradılar monitörünüz ulaşmadı bize hangi ürünü teslim aldınız diye teyit istediler.
Gençler bu arada bu monitör G-Sync compatible mıdır? FreeSync Premium'u gördüm ama NVIDIA'nın sitesindeki listede bu modeli bulamadım, var mıdır bilgisi olan?
Düzenleme: Reddit'te de sorulmuş bu soru, benden sonra soracaklar için aşağıya bırakıyorum. Evet G-Sync uyumluymuş.
G81sf için;
Eki Görüntüle 149460
FreeSync monitörde DP ile G-Sync açabilirsin. G-Sync compatible NVIDIA'nın testlerinden geçtiğini gösteriyor. Bazı monitörlerde G-Sync compatible yazmıyor ama, sonradan sitesindeki bilgileri güncelliyorlar. Bu monitörde yeni çıktığı için böyle yazıyordur. Eski versiyon G-Sync compatible zaten. Kaldı ki bir önemi yok, G-Sync açabileceksin. Tek sıkıntı bazen VRR titremesi yaşaman mümkün. Oledlerde büyük bir sorun bu. Bunun için Samsung VRR kontrol ayarı ekliyor ama, giriş gecikmesi ve Stuttering'e sebep oluyor. Yine de VRR titremesi her zaman yaşayacağın bir durum değil, dert etmeye gerek yok.
Reddit kullanıcı yorumu:
Son düzenleme:
MasterKing25
Yetkin
Bana da Hepsijet ile gelecekmiş şuan yolda bir ihtimal Cuma günü gelebilir. Hepsijet'in kargo takip yerinden kontrol ettim 2 paket yazıyor iyi ki taksit taksit yollamadılar bulunduğum yer uzak bir ilçe Erzurum'a kargo için 1 hafta beklerdim herhalde eğer o şekilde yollarlarsa.Hepsijet terörü yaşıyorum. Sabah bir kargo geldi ve içinden kulaklık cıktı sadece monitörden eser yoktu, kargocuya dedim iki ürün gelecekti diye o da baska bir dağıtımla gelir dedi. Az önce aradılar monitörünüz ulaşmadı bize hangi ürünü teslim aldınız diye teyit istediler.
deadfellow
Üstün
Sana kötü bir haberim var, bende de 2 paket yazıyor zaten kargoda ama elime bir tanesi ulaştı... Aktarma tesisinde ya da dağıtımda bir şeyi karıştırdılar büyük ihtimalle. Garip olan bir şey daha söyleyeyim aynı takip koduyla DHL'de de gönderi takibe bakabiliyorsun.Bana da Hepsijet ile gelecekmiş şuan yolda bir ihtimal Cuma günü gelebilir. Hepsijet'in kargo takip yerinden kontrol ettim 2 paket yazıyor iyi ki taksit taksit yollamadılar bulunduğum yer uzak bir ilçe Erzurum'a kargo için 1 hafta beklerdim herhalde eğer o şekilde yollarlarsa.
MasterKing25
Yetkin
Hmm ilk attığınız görüntü de sizde transfer süreci yerinde örnek vermek gerekirse 1 paket yazmışlar ben mi yanlış gördüm? Bende orada 2 paket yazıyor neyse artık sağ salim gelsinde beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi malesef...Sana kötü bir haberim var, bende de 2 paket yazıyor zaten kargoda ama elime bir tanesi ulaştı... Aktarma tesisinde ya da dağıtımda bir şeyi karıştırdılar büyük ihtimalle. Garip olan bir şey daha söyleyeyim aynı takip koduyla DHL'de de gönderi takibe bakabiliyorsun.
Eki Görüntüle 149640
Eki Görüntüle 149644
deadfellow
Üstün
XDDDDDDDDDDDDD
Son düzenleme:
MasterKing25
Yetkin
Bende bekliyorum bakalım bir ihtimal yarın gelebilir fakat bugün kargo durumu güncellenmedi hiç umarım bir problem yoktur...Dostlar ben kargoyu teslim aldım, monitör çok iyi. G-Sync mevcut direkt olarak. Alanlara da hayırlı olsun.