Selam. Bazı bujilerin piyasada sahteleri olabiliyor ve bu nedenle her yedek parça satıcısından da buji almak istemiyorum. OEM bujileri nereden alınmalı?
Selam. Bazı bujilerin piyasada sahteleri olabiliyor ve bu nedenle her yedek parça satıcısından da buji almak istemiyorum. OEM bujileri nereden alınmalı?
Aslında sahte olanla orijinalin karşılaştırıldığı inceleme içeriklerine bakarak biraz bilgi edinip, parçacı dükkanındaki ürün ile öğrendiklerimi karşılaştırmam da doğru olacaktır.
Ruhsat ve şase numarasıyla iyi bir parçacıdan da temin edebilirsiniz. Zaten şase numarası girilince OEM veya muadil seçeneklerini size sunacaklar. Yan sanayi almayın buji tercih ederken.
Ruhsat ve şase numarasıyla iyi bir parçacıdan da temin edebilirsiniz. Zaten şase numarası girilince OEM veya muadil seçeneklerini size sunacaklar. Yan sanayi almayın buji tercih ederken.
Aslında almayı planladığım bujinin üreticisi de NGK. Hatta bujileri resmi web katalog sayfası üzerinden aracımızın motor koduna uygun olacak şekilde araştırıyorum. NGK'nın LPG'li araçlar için ürettiği 0.8 mm tırnak aralığına sahip LPG Laser Line No. 1 (1496) ürünü olan bujilerinden almayı planlıyorum.