Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Selam. Bazı bujilerin piyasada sahteleri olabiliyor ve bu nedenle her yedek parça satıcısından da buji almak istemiyorum. OEM bujileri nereden alınmalı?
Sanayiden gidip görerek almak en mantıklısı. Esnaflara sor birden fazla kişi bir parçacıya git diyorsa o parçacının malı iyidir ondan al.
Aslında sahte olanla orijinalin karşılaştırıldığı inceleme içeriklerine bakarak biraz bilgi edinip, parçacı dükkanındaki ürün ile öğrendiklerimi karşılaştırmam da doğru olacaktır.Sanayiden gidip görerek almak en mantıklısı. Esnaflara sor birden fazla kişi bir parçacıya git diyorsa o parçacının malı iyidir ondan al.
@Neoxa @Koneko Toujou Teşekkür ediyorum öneriler için.
Ruhsat ve şase numarasıyla iyi bir parçacıdan da temin edebilirsiniz. Zaten şase numarası girilince OEM veya muadil seçeneklerini size sunacaklar. Yan sanayi almayın buji tercih ederken.
Herhangi bir sanayideki parçacı olabilir. Ayrıca puanı yüksek internet satıcılarından da alınabilir. NGK öneririm.
Yan sanayi sevmiyorum zaten.Ruhsat ve şase numarasıyla iyi bir parçacıdan da temin edebilirsiniz. Zaten şase numarası girilince OEM veya muadil seçeneklerini size sunacaklar. Yan sanayi almayın buji tercih ederken.
Aslında almayı planladığım bujinin üreticisi de NGK. Hatta bujileri resmi web katalog sayfası üzerinden aracımızın motor koduna uygun olacak şekilde araştırıyorum. NGK'nın LPG'li araçlar için ürettiği 0.8 mm tırnak aralığına sahip LPG Laser Line No. 1 (1496) ürünü olan bujilerinden almayı planlıyorum.Herhangi bir sanayideki parçacı olabilir. Ayrıca puanı yüksek internet satıcılarından da alınabilir. NGK öneririm.