Merhaba,

Şu an TOKİ'de bir inşaat firmasında çalışıyorum ve konteynerda kalıyorum. Evden acil çıkma ve çalışma ihtiyacım nedeniyle Samsun'dan Trabzon/Of tarafına gelmek zorunda kaldım. Bu süreçte de kapı numarası olan bir adres versem de şantiye dolayısıyla çok yeni olduğundan 5G Superbox net adres tanımlaması yapamadık.

Yanımda paketini de fiyatından dolayı tercih etmedim. Ek paket alırsam aylık şimdi görünen 300 TL gibi bir ücreti olduğunu söylediler. Nerelerde 5G çektiğinin tespitini yapamadığımdan dolayı dondurma işlemi yapmak zorunda kaldım. Sizce ek paket ile nakil olmaksızın denemeli miydim?

Hem 300 TL ek paket hem de ayrıca dondurma ücreti ödemek istemedim. 4.5G ile 27 down 17 up alabiliyorsam Superbox ile ek paket alsam 2 gün sonra dondurduğum paketi tekrar aktifleştirmek mantıklı mı?

Bana öneriniz nedir?

Laptopumu da aldım ve 300 TL gibi fiyatla satılan ek paketle genelde bu gibi sorunları çözüyorlar sanırım fakat verimli bir şekilde hizmeti alamazsam ve kendi 1 TB kotamdan en azından yararlanamazsam sizce 300 TL test ücreti için yine de değer mi?

En nihayetinde dondurma hakkımdan birincisini kullanmış olacağım. Sizce ben ne yapmalıyım?