OFDK takılmasına rağmen 4 aydır altyapı yok gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 9773
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 690
  • Etiketler Etiketler
    altyapı yok
Yani sadece GE portu olma durumu ÇIKIŞ OUT portları için mi gerekli? Yani OLT'deki portlar tam modüler yapıda mı?Sadece GE IN Portu varsa, sadece GE OUT portu mu oluyor? GE/10GE/25GE/50GE/100GE IN portları hep bir arada ise sadece GE OUT neden olsun ki? (Donanımı tam bilmediğimden mantık yürütmeye çalıştım...) Ya da, OLT'deki bir kartı çıkartıp yerine daha yüksek kapasiteli kartı takmakla iş halledliyor mu?

OLT'deki PON kartlarını çıkarıp, yerine daha yeni veya gelişmiş PON kartları konfigüre ediyorlar abi. Veya Combo Kart kullanıyorlar. GPON/XGS PON Combo kart gibi. Bütün portlar hep bir arada değil, orada demek istediğim modulasyon türüne göre PON Kartlarını konfigüre edebilmeleri.

Hayırlısı olsun, mutlaka geri dönüş yapacakladır merak etmeyin.
Teşekkürler hocam, Ümit bey dönüş yaptı ve Türk Telekom tarafından arandım. Yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağı bilgisini verdiler. Bakalım süreç nasıl olacak biraz fazla geldi bana kutu 6 ayda aktif oluyorsa işimiz var.

OLT'leri değiştirecekler muhtemelen. Bu yıl sonu biter merak etme. Ümit bey'e ulaşan herkese çözüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…