WrOwLed

Becerikli
Office 2024 almak istiyorum fakat ISO dosyasını Massgrave'den indirip öyle kodu girmek istiyorum. Telefonla aktifleştirmesi de olur. Nereden alabilirim? 2021'den bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlam lisansı deneyebilirsin çok önerilen bir site sonra jetlisans vardı. Trend yolda satılan bayağı key var yok diyorsan Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin ama oralar tuzlu bayağı.

Sağlam lisansı deneyebilirsin çok önerilen bir site sonra jetlisans vardı. Trend yolda satılan bayağı key var yok diyorsan Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin ama oralar tuzlu bayağı.
Sağlamlisans keyi nasıl veriyor ?

Microsoft activation scrips ile orijinal etkinleştirebilirsin.
hocam massgraveden indirdim ama kms ye girmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Ordaki dosyalar da tertemiz mi bilinmiyor.

Sağlamlisans keyi nasıl veriyor?

Hocam massgraveden indirdim ama KMS'ye girmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Oradaki dosyalar da tertemiz mi bilinmiyor.

Bildiğim key şeklinde veriyorlar sen Microsoft Store'den indiriyorsun oradan key ile hesabını lisanslıyorsun ama Microsoft hesabını unutma çünkü key ona işlenecek. Bildiğim bu şekilde Windows'u lisanslamak gibi düşün.

Sağlam veya Jetlisans ikisinden birinden zamanında kod olarak almıştım. Telefonda doğrulama vırt zırt karmaşık işlerdi. 1 hafta sonra lisans iptal edildi. Massgrave ile lisansladım bir daha dert olmadı.

Microsoft Office Ev 2024

1758597167923.webp

Microsoft Office Ev ve İş 2024

1758597184596.webp

Yukarıda iki ürün var. Biri ev diğeri ev ve iş diye geçiyor. İş olanın tek farkı içinde Outlook da olması. Satın alınca ev adresinize bu küçük kutulardan geliyor. İçinde sadece lisans anahtarı bulunuyor. Bu anahtarı Microsoft hesabınıza kaydetmek için https://setup.office.com/ bağlantısında Kullanmaya Başlayınız düğmesine tıklayıp adımları izlemeniz gerekiyor. Kaydettikten sonra https://account.microsoft.com/services bağlantısındaki Abonelikleriniz sayfasında ürünlerinizi görüntüleyebiliyor ve indirebiliyorsunuz. Başlamadan önce doğru Microsoft Hesabınıza giriş yapmış olduğunuzu kontrol edin.

Apple Store’da satılanlar Microsoft’ta satılanlardan ucuz ve PC’de de Mac’te de kullanılabilir. Kullanılamaz, kullanmak için ilk kurduğunuz yerden kaldırmanız gerekiyor diye not yazıyor ama ben aynı anda hem Mac’te Hem de PC’de sorunsuz kullanıyorum.

Bunlar tek seferlik satın alım yapabileceğiniz ürünler. Dilerseniz Microsoft 365 aboneliği satın alarak aylık ödeme de yapabilirsiniz. Uzun vadede zararlı olur.

MAS kms ile boy ölçüşemez. Kms yasal olmayan sunucuya yasal giriştir. MAS yasal sunucuya yasal olmadan giriştir. Madem bu işe girecez bari resmi sunucuya girelim demi? Peki suç mu? Değil😅
Benim de hem windows hem office HWID lisanslı. Ceza yoksa ben suçlu değilim dimi:).

MAS kms ile boy ölçüşemez. Kms yasal olmayan sunucuya yasal giriştir. MAS yasal sunucuya yasal olmadan giriştir. Madem bu işe girecez bari resmi sunucuya girelim demi? Peki suç mu? Değil😅
Benim de hem windows hem office HWID lisanslı. Ceza yoksa ben suçlu değilim dimi:).
Dostum buna burdan cevap vermem pek mümkün değil. Etik olmaz.

Onu biliyorum.

Kısaca şöyle bir açıklama yapayım 2024 de lisansı girip direkt aktif olcak satıcı site var mı türk yâda yabancı indirme linkim massgrave olcak.

Sağlam veya Jetlisans ikisinden birinden zamanında kod olarak almıştım. Telefonda doğrulama vırt zırt karmaşık işlerdi. 1 hafta sonra lisans iptal edildi. Massgrave ile lisansladım bir daha dert olmadı.
İndirme linki verdiler verip mi indirdin?

Son düzenleme: