Haluk Ekrem Özkaya

Başarılı
Arkadaşlar ofis koltuğu almak istiyorum, iyi bir ofis koltuğu bulamadım, ben de şunu buldum. Hawk Gaming Chair FAB V5
Rahat mı? Ofis ortamı için alınabilir mi? Varsa başka önerileriniz bekliyorum.

Dipnot: Yöneticimden izin aldım, dedim skolyozum var :D

Son düzenleme:
İkisini de kullandım, yakın zamanda satın aldım, şiddetle öneririm. Sıfırları biraz pahalı ama ikinci el platformlarında çok uyguna tertemiz modeller yakalayabilirsiniz.

İkisini de kullandım, yakın zamanda satın aldım, şiddetle öneririm. Sıfırları biraz pahalı ama ikinci el platformlarında çok uyguna tertemiz modeller yakalayabilirsiniz.

Bütçe çok sorun değil de, ikincisini tercih edebilirim çünkü kolçaklar falan ayarlanabiliyor ya, öyle bir şeye ihtiyacım var.

Bütçe çok sorun değil de, ikincisini tercih edebilirim çünkü kolçaklar falan ayarlanabiliyor ya, öyle bir şeye ihtiyacım var.
Bu şekilde görünüyor. Boyun kısmı ayarlanabiliyor. Kolçaklar ayarlanabiliyor ve ileri geri ayarı var. Sabitleme ve bel desteği var. Birde oturduğunuz kısım ileri geri oynayabiliyor.

17349866224291256934139877440880.webp

Arkadaşlar ofis koltuğu almak istiyorum, iyi bir ofis koltuğu bulamadım, ben de şunu buldum. Hawk Gaming Chair FAB V5
Rahat mı? Ofis ortamı için alınabilir mi? Varsa başka önerileriniz bekliyorum.

Dipnot: Yöneticimden izin aldım, dedim skolyozum var :D
Ben fab 4 kullanıyorum gayet rahat
Eksik bulduklarım ise
1 boyunuz kısa ise kafadaki yastık boyun ağrıtır bence ben öyle Bir şey yaşamadım
2. Bel kısmındaki yastık hep araya kaçıyor her otururken düzeltiyorum yani bu benim oturuşuma bağlı olarak da gelişiyor olabilir.
Onun dışında alınır yani

Son düzenleyen: Moderatör: