14381

Uzman
xDrive Akdeniz kullanıyorum, yazın terletmeyen, rahat, ergonomik bir minder bulamadım. Kendi minderi sert geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
xDrive Akdeniz kullanıyorum, yazın terletmeyen, rahat, ergonomik bir minder bulamadım. Kendi minderi sert geliyor.
- Hafızalı Köpük Minder: Terletmeyen ve vücut şeklini alan hafızalı köpük minderler tercih edilebilir. Bu tip minderler hem rahatlık sunar hem de hava geçirgen özellikleri sayesinde terlemeyi azaltır.

- Ağırlaştırılmış Sızdırmaz Kumaş: Polyester veya pamuk karışımı kullanılarak üretilmiş havalandırmalı minderlere bakın. Bu tip kumaşlar genellikle ter emmez ve serin tutar.

- Nefes Alabilen Mesh Kumaş: Mesh kumaşla kaplı minderlere yönelin. Bu materyal, hava akışını artırır ve sıcakken terlemeyi minimuma indirir.

- Soğutucu Jel Minder: Piyasada soğutucu jel ile doldurulmuş minderler bulunmaktadır. Bu minderler, vücut ısısını düşürmeye yardımcı olur ve daha serin bir oturum sağlar.

- Ayarlanabilir Yükseklik: Ofis koltuğunuzun oturuş yüksekliğini ayarlamak için minderde uygun bir yüksekliğe sahip olmanız önemlidir. Bu, bel ve sırt ağrısını azaltabilir.

- Anti-alerjik Özellikler: Alerji yapmayan, doğal ve çevre dostu malzemelerden yapılmış minderlere yönelebilirsiniz.

Bu önerilerden bir veya birkaçını değerlendirerek, hem rahatlık hem de terletmeme özelliklerine sahip bir minder bulabilirsiniz.

Jelsiz versiyonunu kullanıyorum. Genel olarak rahat.

Ama jelli versiyon tamamen terletmez diyemem. Her türlü bence terlersin, belki jelli yerine benim kullandığımı da alabilirsin. Tek sıkıntısı dış kılıfı çıktıktan sonra takarken fermuarı çok rahat bozuldu.

Sadece minderini de alabilirsin.