i5 7500F 89

Yetkin
Merhaba,
Seduna Thunder Pro Fab sandalye aldım ve hiç beğenmedim; sandalyede dik oturulmuyor, sırt plastiği geriye doğru esniyor.

Güzel, konforlu bir sandalye bakıyorum.

3 gündür bunu kullanıyorum, şu ana kadar memnunum. XDrive 15'liden geçtim.

Hocam, Thunder Pro'nun neredeyse birebir aynısı gibi duruyor. Siz yaslandığınızda geriye doğru esniyor mu koltuk?

Ben evde oyuncu koltuğu kullandığımdan, ayarladığım açıda kalmasına alıştım. Bu durum normal mi yoksa bir sorun mu var, anlayamadım.

Fiyatı 12.000 TL olmuş. Daha önce alma niyetim vardı, yorumlardan dolayı vazgeçerek almamıştım. Bu fiyata almak daha da mantıksız hala gelmiş.
Çok fazla kırpılmış bir model bence.

Hocam, Thunder Pro'nun neredeyse birebir aynısı gibi duruyor. Siz yaslandığınızda geriye doğru esniyor mu koltuk?

Ben evde oyuncu koltuğu kullandığımdan, ayarladığım açıda kalmasına alıştım. Bu durum normal mi yoksa bir sorun mu var, anlayamadım.
Esneme ayarı var bir de sabit kalma ayarı var. Ürün videosunda da gösteriliyor sabit ayarda ne kadar esnediği, bir bak istersen.

Kaç koltuk deneyip elden çıkardığımı hatırlamıyorum. İsteyenlere tek tek görsellerle arşiv bile sunabilirim, abartmıyorum. Yaklaşık bir yıldır Markus kullanıyorum ve memnunum. Kırpılmış bir model değil, aksine parça ve sünger konusunda oldukça kaliteli. Ofis koltuğu olması nedeniyle kolçakları ayarlanmıyor ve maalesef boyun desteği yok.

Esneme ayarı var bir de sabit kalma ayarı var. Ürün videosunda da gösteriliyor sabit ayarda ne kadar esnediği, bir bak istersen.
Hocam, o ayarı biliyorum; benim esneme oturma bölümünden değil. Sırt kısmı plastik aksamından esniyor.

Müşteri hizmetleri, "sırtı gönderin, yenisini gönderelim" demiş. Ben de "sorun ne?" diye sordum. "Kırık var" dediler. Ben kırık göremedim; görsem kırıktandır diyeceğimde, yenisi de öyle olursa diye korkuyorum.

@i5 7500F, ofis koltuğu çünkü. Rahatlık olarak kırpılmamış kaslı görünenlere bin basar.
Kaç koltuk deneyip elden çıkardığımı hatırlamıyorum. İsteyenlere tek tek görsellerle arşiv bile sunabilirim, abartmıyorum. Yaklaşık bir yıldır Markus kullanıyorum ve memnunum. Kırpılmış bir model değil, aksine parça ve sünger konusunda oldukça kaliteli. Ofis koltuğu olması nedeniyle kolçakları ayarlanmıyor ve maalesef boyun desteği yok.

Oyuncu koltukları ayrı bir şey tabi ama onların çoğu rahatsız zaten. Ben Xdrive Fırtına'dan Xdrive Anka'ya geçtim; dünya varmış, gerçekten Anka çok süper bir koltukmuş. O dönemde Markus ile arasında kalmıştım, o zaman burada konu açmıştım.

Hareketli kolçak, boyun desteği ve ayarlanabilir sırt açısı yok; bunlar bence büyük eksik. 12.000 TL olan bir koltukta bence bunlar olmalı. Bunları ekstra yükseltmelerle elde edebiliyoruz ama ekstra maliyet demek, o da.