teoxtigerboomer
Uzman
Arkadaşlar amacım oyun degil, dedigim gibi başıktakı ve dizi film işleri vs. için. Max 20 bin TL
kral bu sıte guvenılır mı? bir de lenovoyla bunun arasında kaldım
Ethernet kablosu bağlanamaması eksi yazar mı, çok mu yav? Çoğu laptopta Ethernet kablo girişi yok.@Lorien önerdiği site güvenilir ise fiyatı iyi çünkü epeydeki attığım ürünlerin fiyatları hep bu 1 hafta içerisinde zam almış.
Ethnernet kablosu baglayamayacak olmak eksı yazar mı cok yav? Cogu laptopta ethnernet kablo girisi yok.
Sonuncusu belki olabilir. Diğer ikisi fiyatlarına değmez.
zaten telefon bile wifide 560e 500 falan alıyor turknet 1000e1000 kullanıyorum da merak ettımBence yazmaz yeni nesil ince laptopların çogunda yok artık. USB dönüştürücü alabilirsin ama kablosuz kullanımda işini her zaman görecektir.
Direkt olarak bunu alın diyebileceğim bir laptop bilmiyorum ama şunu kesinlikle söylemeliyim ki AMD işlemcili almanız pilde kullandığınız senaryolarda işinize çok yarayacaktır. Pilde kullanımda AMD daha uzun ömürlü.
https://www.trendyol.com/lenovo/nb-v15-82yu0123tx-ryzen5-7520u-16gb-512ssd-o-b-15-6-dos-p-816046818 hocam suna ne dersınızDirekt olarak bunu alın diyebileceğim bir laptop bilmiyorum ama şunu kesinlikle söylemeliyim ki AMD işlemcili almanız pilde kullandığınız senaryolarda işinize çok yarayacaktır. Pilde kullanımda AMD daha uzun ömürlü.