Vallahi yazık günah, yeğenimin ortaokuluna gittik, kantin fiyatlarını gördüm kahroldum. O fiyatlara çocuklara köpeklerin dahi yemeyeceği şeyler yedirenler, sağlıklarıyla oynayanlar...

Tanrı başka şehirde üniversite okumak zorunda kalan gençlerimize yardım etsin, zira ülkemiz bu yardımı vermiyor.

Komiğiz evet, sizin gibi çocuk işçiliği savunan tekinsiz Yusuf'un peşinden gitmiyoruz. Cemaatin paralı köpeği değiliz. Ülkenin gerçek gündemini korkmadan sokaklara dökerek konuşmasını biliyoruz.
Sizler gibi ütopik hayalleri uğruna ülkeyi kaybedilecek savaşa sürükleyen Enver Paşacılar'dan değiliz.
Sizin gibi ş*r**t bozuntularına karşı her yerde mücadele veren , Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Anafartalar komutanı Gazi Mareşal Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız.

Şeriatçılardan gına geldi. Arkadaşım bana şeriatı savunuyor sözde kuran kursuna bilim söyleşilerine falan gitmiş ve komplo teorilerine inanıyor. Yok verilerimiz çalınıyor uydu sinyalleriyle beynimize şarkı sokuyorlar falan. Hepiniz mi aynısınız?