Type-C ile şarj oluyor ama adaptörü kutu içeriğinde yok. Kalem de kutu içeriğinde yok fakat S pen ile kullanmaya uyumlu. Fiyat olarak uygun bir tablet. Memnunum ben. Şarj olarak iyi gidiyor. Fakat şarj etmesi çok uzun sürüyor (2-3 saat). Genel olarak tabletler öyle herhalde. Bilgim yok.
Type-C ile şarj oluyor ama adaptörü kutu içeriğinde yok. Kalem de kutu içeriğinde yok fakat S pen ile kullanmaya uyumlu. Fiyat olarak uygun bir tablet. Memnunum ben. Şarj olarak iyi gidiyor. Fakat şarj etmesi çok uzun sürüyor (2-3 saat). Genel olarak tabletler öyle herhalde. Bilgim yok.
S9Fe daha büyük ekran olsun dersenis S9Fe+
Samsung Shopta üniversite öğrencilerine indirim oluyor 256Gb/8GB modellerinde bakmanızı tavsiye ederim.
Kalem kutu içerisinde geliyo' ve islevsel 30w şarj cihazı ile yaklaşık 1 buçuk saatte tam şarj oluyor S9Fe kullanıma bağlı pili bitiyor. Ben günlük 10-12 saat kullanımda bitiriyorum.
Daha ana menüde kasıyor, kalemle kim bilir nasıldır. Bende de var sadece YouTube ve film-dizi için kullanıyorum (bazen de Clash of Clans). Ekranı da o kadar iyi değil. Bataryası fena değil.