17789

Çalışkan
Basit ögrenci için tablet önerin.
  • Taletle uyumlu kalemi olursa iyi olur (kutuda gelip gemedini ayrıdan belirtirseniz iyi olur).
  • Ekranda çoklu işlem için uygun bir boyuta olsun.
  • Pil ömrü uzun gitsin.
  • Huawei cihaz da kulanırım sorun yaratmaz ama hormany OS Next sorun yaratabilir (sanırım sadece Çin'e gelecek diye biliyorum).

Basit ögrenci için tablet önerin.
  • Taletle uyumlu kalemi olursa iyi olur (kutuda gelip gemedini ayrıdan belirtirseniz iyi olur).
  • Ekranda çoklu işlem için uygun bir boyuta olsun.
  • Pil ömrü uzun gitsin.
  • Huawei cihaz da kulanırım sorun yaratmaz ama hormany OS Next sorun yaratabilir (sanırım sadece Çin'e gelecek diye biliyorum).
İyzico ile 12.899 TL'e geliyor. Dimensity 8300 işlemcili, kalem hediyeli ve çok iyi bir pili var. Güzel tablet.

Yanlış bilgi: Samsung Galaxy Tab A9 Plus'ta S-Pen desteği bulunmamakta.
Son düzenleyen: Moderatör:

Type-C ile şarj oluyor ama adaptörü kutu içeriğinde yok. Kalem de kutu içeriğinde yok fakat S pen ile kullanmaya uyumlu. Fiyat olarak uygun bir tablet. Memnunum ben. Şarj olarak iyi gidiyor. Fakat şarj etmesi çok uzun sürüyor (2-3 saat). Genel olarak tabletler öyle herhalde. Bilgim yok.
Benim tab 4 16 saatte tam şarj oluyor. :poop:

S9Fe daha büyük ekran olsun dersenis S9Fe+
Samsung Shopta üniversite öğrencilerine indirim oluyor 256Gb/8GB modellerinde bakmanızı tavsiye ederim.
Kalem kutu içerisinde geliyo' ve islevsel 30w şarj cihazı ile yaklaşık 1 buçuk saatte tam şarj oluyor S9Fe kullanıma bağlı pili bitiyor. Ben günlük 10-12 saat kullanımda bitiriyorum.

Type-C ile şarj oluyor ama adaptörü kutu içeriğinde yok. Kalem de kutu içeriğinde yok fakat S pen ile kullanmaya uyumlu. Fiyat olarak uygun bir tablet. Memnunum ben. Şarj olarak iyi gidiyor. Fakat şarj etmesi çok uzun sürüyor (2-3 saat). Genel olarak tabletler öyle herhalde. Bilgim yok.
Daha ana menüde kasıyor, kalemle kim bilir nasıldır. Bende de var sadece YouTube ve film-dizi için kullanıyorum (bazen de Clash of Clans). Ekranı da o kadar iyi değil. Bataryası fena değil.