Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar şu anda öğrenciyim bir kurumda, sınava hazırlanıyorum.

Kendime bir banka hesabı açtım Enpara. Aylık 4000-5000TL bankada bir para döndürüyorum, aklıma kredi kartı nimetlerinden yararlanmak için şöyle 3000-4000TL limitli bir kredi kartı almak istedim ama reddedildi. İşsizim de o kadar parayı zamanında ödeyebilecek durumdayım.

Açıkçası hiçbir fikrim yok bu prosedürler nasıl işliyor, sadece düşündüğüm şey bu kadar az bir limiti alabileceğimdi, alamıyor muyum öğrenci olduğum için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartını en rahat veren Akbank oluyor ama Enpara daha mantıklı her türlü. Çıkarsan bile 2000 limiti aşman sıkıntı. Stajdayken Akbank verelim diye arayıp duruyorlardı 20k limitli olacak falan diyorlardı açmadıydım, denemekten zarar gelmez herhalde.

Ben çıkartmamıştım öğrenciyken 2 ay kadar önce çıkarttım 2 ay boyunca 2000 limitini yükseltmek için kaç kere aradığımı talep açtığımı hatırlamıyorum. En sonunda yükselttiler ama artık 30 civarı maaştan mıdır yoksa üstümdeki mülkten midir bilmiyorum.

Ben şu anda üniversiteye başlamadım henüz, mezuna kaldım. Bana 2000 limit verseler de işimi görecek açıkçası ama direkt reddediyorlar. Findeks raporuma bakacağım bir.

Bankayı açalı çok olmadı, onunla bir ilgisi var mı?

Ben şu anda üniversiteye başlamadım henüz, mezuna kaldım. Bana 2000 limit verseler de işimi görecek açıkçası ama direkt reddediyorlar. Findeks raporuma bakacağım bir.

Zannetmiyorum. Mezun bırakıp alan görmedim diyebilirim. Kredi kartı sanıldığı kadar matrak bir şey değil. Banka hesabının içine yükleyip kullanın.

Vallaha Akbank aç, özel sektörde işçi falan salla bir şeyler, maaşa da 30k falan yazdırsan 2. ayda arıyorlar zaten. :D

Denemekten zarar gelmez. Ayrıca 2000₺ yetmiyor maalesef, bir parça alayım diyeceksin 2000 üstüne çıkamıyorsun, altına kalsan da limit şak diye doluyor. Nakit alışverişle aynı mantığa vuruyor açıkçası.

3./4. günde dolan bir limit nihayetinde.

Zannetmiyorum. Mezun bırakıp alan görmedim diyebilirim. Kredi kartı sanıldığı kadar matrak bir şey değil. Banka hesabının içine yükleyip kullanın.
Yani öyle yapıyorum zaten de Enpara'nın işte Spotify'da vs. %50 iadesi var ama sadece kredi kartında oluyor..

Kredi kartını en rahat veren Akbank oluyor ama Enpara daha mantıklı her türlü. Çıkarsan bile 2000 limiti aşman sıkıntı. Stajdayken Akbank verelim diye arayıp duruyorlardı 20k limitli olacak falan diyorlardı açmadıydım, denemekten zarar gelmez herhalde.

Ben çıkartmamıştım öğrenciyken 2 ay kadar önce çıkarttım 2 ay boyunca 2000 limitini yükseltmek için kaç kere aradığımı talep açtığımı hatırlamıyorum. En sonunda yükselttiler ama artık 30 civarı maaştan mıdır yoksa üstümdeki mülkten midir bilmiyorum.

18 yaşında direk çıkartmıştım hiçbir sorun yaşamadım. O günden beri alacağım şeyleri hep kredi kartından alıyorum veya taksit yapıyorum 400k limit var şu an. Dediğiniz gibi Akbank kolay veriyor belki Bankkart genç ile çıkartabilir.