emre259 Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 771 Çözümler 5 Beğeniler 651 14 Aralık 2025 #21 Öğrenci olsan bile kart çıkarmak istediğin bankaları aktif kullan ve elinden geldiğince para giriş çıkışı yaptır hesaplara. Başvuruyu da abartma. Ayda 1-2. Bir bakmışsın onlar geliyor artık sana.
Öğrenci olsan bile kart çıkarmak istediğin bankaları aktif kullan ve elinden geldiğince para giriş çıkışı yaptır hesaplara. Başvuruyu da abartma. Ayda 1-2. Bir bakmışsın onlar geliyor artık sana.
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 866 Çözümler 11 Beğeniler 792 Yer Ankara 14 Aralık 2025 #22 mburakkarakas dedi: Bana da verdiler 2000. Hatta 8 bine kadar çıkartacaklardı ama geçen otomatik limiti kapattım. Banka kartı dışı kullanmıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Limiti nasıl arttırabilirim? Ailemin verdiği aylık dışında gelirim yok. Mobilden yapınca reddediyor sürekli.
mburakkarakas dedi: Bana da verdiler 2000. Hatta 8 bine kadar çıkartacaklardı ama geçen otomatik limiti kapattım. Banka kartı dışı kullanmıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Limiti nasıl arttırabilirim? Ailemin verdiği aylık dışında gelirim yok. Mobilden yapınca reddediyor sürekli.
mburakkarakas Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 374 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 283 Yer Tekirdağ 14 Aralık 2025 #23 d0m dedi: Limiti nasıl arttırabilirim? Ailemin verdiği aylık dışında gelirim yok. Mobilden yapınca reddediyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Yani bankaya bağlı sizlik pek bir durum yok.
d0m dedi: Limiti nasıl arttırabilirim? Ailemin verdiği aylık dışında gelirim yok. Mobilden yapınca reddediyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Yani bankaya bağlı sizlik pek bir durum yok.