omerk_k 13

Uzman
Merhaba, mayısın ilk haftası yurt dışına çıkma ihtimalim var. Öğrenci pasaportum var ancak 2023 Haziran'da üniversitemden mezun oldum ve İstanbul Üniversitesi AUZEF'te kısacası 2. üniversiteme açıktan olacak şekilde başladım. Pasaportumun geçerliliği devam ediyor mu yoksa yeniden aktifleştirmem mi gerekiyor?
Yardımlarınız benim için önemli zamanım kısa.
Yaşım 21.

Vizesiz gidilecek iyi yerler yok.
Avrupa ülkesine gideceğim derseniz 2 ülke var onlarda Sırbistan ve Beyaz Rusya ama sırplar Müslüman düşmanı.

Ya çok var aslında ama burası kişiye kalmış gibi yani örneğin mısır piramitleri eşsiz bir şey insanlık dışı gibi benim böyle şeylere hevesim var merak ederim ama şehre inince o taraflarda sıkıntı durumlar da ayrıca çok maalesef

1745664910158.webp

Ya çok var aslında ama burası kişiye kalmış gibi yani örneğin mısır piramitleri eşsiz bir şey insanlık dışı gibi benim böyle şeylere hevesim var merak ederim ama şehre inince o taraflarda sıkıntı durumlar da ayrıca çok maalesef

Eki Görüntüle 143783
Hocam gideceğiniz bütün yerleri unutun hayal kurmayın türk lirası değersiz zorluk çıkar size ekonomik olarak.

Hocam gideceğiniz bütün yerleri unutun hayal kurmayın türk lirası değersiz zorluk çıkar size ekonomik olarak.

Hali hazırda bir miktar param var belki 2 3 yer gezerim o hevesi bir kere aldıktan sonra zaman zaman uygun çeşitli yerlere giderim diye düşünüyorum. En kötü tur ile imkansız değil sonuçta. Aile evinde yaşıyorum param cebime kalıyor şuanlık