Merhaba, mayısın ilk haftası yurt dışına çıkma ihtimalim var. Öğrenci pasaportum var ancak 2023 Haziran'da üniversitemden mezun oldum ve İstanbul Üniversitesi AUZEF'te kısacası 2. üniversiteme açıktan olacak şekilde başladım. Pasaportumun geçerliliği devam ediyor mu yoksa yeniden aktifleştirmem mi gerekiyor?
Yardımlarınız benim için önemli zamanım kısa.
Yaşım 21.
Ya çok var aslında ama burası kişiye kalmış gibi yani örneğin mısır piramitleri eşsiz bir şey insanlık dışı gibi benim böyle şeylere hevesim var merak ederim ama şehre inince o taraflarda sıkıntı durumlar da ayrıca çok maalesef
Ya çok var aslında ama burası kişiye kalmış gibi yani örneğin mısır piramitleri eşsiz bir şey insanlık dışı gibi benim böyle şeylere hevesim var merak ederim ama şehre inince o taraflarda sıkıntı durumlar da ayrıca çok maalesef
Hali hazırda bir miktar param var belki 2 3 yer gezerim o hevesi bir kere aldıktan sonra zaman zaman uygun çeşitli yerlere giderim diye düşünüyorum. En kötü tur ile imkansız değil sonuçta. Aile evinde yaşıyorum param cebime kalıyor şuanlık