Fotoğraf oluşturmada kötü açıkçası GPT daha iyi.

Onun haricinde kodlamada da meh.

Genel arama ve hesaplama yapma konusunda iyi.

Sonuçta ücretsiz ve 5 TB depolama alanı da veriyor, gerisi pek mühim değil. Aktif olarak kullanıyorum ancak kodlama için Claude, görsel için de son zamanlarda GPT kullanıyorum.

Claude ve GPT'yi mi? Hayır. Claude çok işime yarıyor evet ancak 24 dolar olması can sıkıcı. O sebeple ücretli sürümlerini şu anlık kullanmıyorum. Ekstradan Claude Pro'da da aynı şekilde işlem limiti var. O da çok can sıkıcı.

Gemini'ye tam prompt girildiği zaman güzel oluyor. Öbür türlü saçmalıyor.

Gemini'ye tam prompt girildiği zaman güzel oluyor. Öbür türlü saçmalıyor.
Tam prompt girince de saçmalıyor, Pro'da olmasına rağmen hem de. Çok garip bir yapısı var, anlam veremiyorum.

Örneğin: "Kesinlik XX olmayacak." dememe rağmen gidiyor illa XX'i koyuyor. Daha sonrasında "Hani XX olmayacaktı be" diyince, "Haklısınız hemen düzeltiyorum." diyor ve tekrar XX'i koyuyor :D

Tam prompt girince de saçmalıyor, Pro'da olmasına rağmen hem de. Çok garip bir yapısı var, anlam veremiyorum.

Örneğin: "kesinlik XX olmayacak." dememe rağmen gidiyor illa XX'i koyuyor. Daha sonrasında "hani XX olmayacaktı be" deyince, "haklısınız hemen düzeltiyorum." diyor ve tekrar XX'i koyuyor :D

Halüsinasyon yaşıyor abisi mazur gör. Diğer modellere göre daha yoğun sanırım. Bir keresinde sinirden sövmüştüm ve yapmıyorum o zaman demişti.

Örneğin: "Kesinlik XX olmayacak." dememe rağmen gidiyor illa XX'i koyuyor. Daha sonrasında "Hani XX olmayacaktı be" diyince, "Haklısınız hemen düzeltiyorum." diyor ve tekrar XX'i koyuyor :D
"İyi bir bilgisayar hocası ol; tüm alanlara hâkim, uluslararası dergi ve makalelerde yer almış, sürekli yurt dışına konuşmacı olarak davet edilen ve oldukça bilgili biri rolünü üstlen." gibi bir prompt girdim. İşe yaradı yani. Tabii bazen hata veriyor, cevap yazmıyor. Ama en çok Gemini kullanıyorum ben.

Halüsinasyon yaşıyor abisi mazur gör. Diğer modellere göre daha yoğun sanırım. Bir keresinde sinirden sövmüştüm ve yapmıyorum o zaman demişti.
Grok'da yapıyor onu. Ana bacı sövüyor.