Bir efsanenin bitişi. Zaten yapyap kanalına 3 haftadır video gelmiyor idi. Resmi olarak yayınlarına ara verdiler. Mediakraft satıldıktan sonra kanalların melif abuafın kurduğu MadLamaya geçiş yapmış idi. İzlenmelerin çok düşmesi ile artık ara verdiler sanırım.
Ben ilkokula giderken Oha diyorum, Yapyap, Bonbon zirvede kanallardı. Oyun Portal'da çok izleniyordu o zamanlar. Vay be hepsi güzeldi ama artık bitti. Babamın bilgisayarında çok eski bir YouTube hesabı var, en son tesadüf eseri giriş yaptığımda anasayfa hep bunlarla doluydu
Ulan 20 dk önceden yazmaya başlamıştım haberi yemek yedim geldim yayınlamayı unuttum. Habere gelecek olursak bana göre hiç şaşırtıcı olmadı. Zaten yapyapa 3 haftadır video gelmiyordu. Mediakraft kanalları melif abuaf yani madlamaya sattıktan sonra ekonomik güçleri ve dayanakları kalmamıştı. Çökmesi kaçınılmazdı.
Bir efsanenin bitişi. Zaten yapyap kanalına 3 haftadır video gelmiyor idi. Resmi olarak yayınlarına ara verdiler. Mediakraft satıldıktan sonra kanalların melif abuafın kurduğu MadLamaya geçiş yapmış idi. İzlenmelerin çok düşmesi ile artık ara verdiler sanırım.
Beklenen buydu. Artık eskisi gibi izlenmiyorlardı. Videolarda da esk itat yoktu. Koca koca adamlar yapmacık yapmacık hareketler yapıyorlardı. Bakın en acı biberi yeme videosuna , gram rol göremezsiniz.
Zaten ben kanalın o kadar da uzun süre ayakta duracağını düşünmüyordum şu halde. Hatta şunu söyleyeyim, Mediakraft kapatılmadan aylar öncesinde bununla alakalı içeriden bir duyum almıştım. O günden beri emindim bir kapanma durumlarının olacağını. Muhtemelen Oha Diyorum da kepenklerini kapatacaktır.
Düşük izlenme diyorsun da ben şimdiye kadar hala 100k - 200k civarında izlenmelerine bile şaşırıyorum. Şaşırmak kelimesini özellikle kullandım, çünkü "şaşırıyoruz şaşırtıyoruz" sloganı ile yola çıktılar ve ilk kadro ile yaptıkları videolar gerçerkten de öğretici, ilginç, ilgi çekici özelliklere sahipti. Son yıllarda kadro değişiklikleri oldu tabi o doğal bir durum ona bir şey demiyorum. Bu yüzden de izleyici kaybetmiş olabilir çünkü işten ayrılanları seven insanlar vardı. Özellikle Cem Korkmaz bu kanalın önde gelen isimlerinden biriydi ve onun trajik kaybı herkesi etkilemiştir. Ancak, bunun haricinde yine son yıllardaki video değişimine bir bakın. Özür diliyerek söylüyorum bunu ama sürekli "hayvan" gibi yemek yemek üzerine kurulu videolar var. Videolar sekmesinden aşağı kaydırın ve hızlıca bir göz atın. Videoların çoğu absürt biçimlerde yemek tüketimi üzerine kurulu. Kanalın açıklamasında yazan ilginç, komik, faydalı eğlenceli içeriğe dair hiçbir şey kalmamış. Bu durum yıllardır böyle. O yüzden ben hala izlenmelerine bile oha diyorum.
Ülkemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren, birçok farklı türden içerikler gördüğümüz Oha diyorum! Kanalı maalesef ki düşük izlenme ve ekonomik sebepler nedeniyle yayın hayatına belirsiz bir süreliğine son verdi. Belirsiz denilmiş fakat bu son da olabilir, çünkü kanalın satılma ihtimali de var mış
En iyi yılları 2014-2019 arası gibiydi. En çok izlenme o yıllarda alındı, 2020'den sonra epey düşüş yaşandı.