Ülkemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren, birçok farklı türden içerikler gördüğümüz Oha diyorum! kanalı maalesef ki düşük izlenme ve ekonomik sebepler nedeniyle yayın hayatına belirsiz bir süreliğine son verdi. Belirsiz denilmiş fakat bu son da olabilir, çünkü kanalın satılma ihtimali de var mış 😕

En iyi yılları 2014-2019 arası gibiydi. En çok izlenme o yıllarda alındı, 2020'den sonra epey düşüş yaşandı.

Tanıdık iki sima kalmış zaten geriye.

@Qahnaarin, YouTube Türkiye içerik bakımından pek iyi değil. İzleyenlerin çoğunluğu çocuk ve muhtemelen eski videolardan haberleri bile yok. Belli bir kitle oluşturdukları için videoları önerilenlere illaki düşüyordu. Çoğunluğu oradan izliyordu bence.

Cem, Fırat ve Tamer gittikten sonra Oha Diyorum, Yap Yap ile Oyun Delisi efsanesi bitmişti. Özellikle bu hanımefendinin gelmesinden sonra içeriklerde iyice saçmaladılar. Neyse, her güzel şeyin sonu olduğu gibi maalesef bununda sonu olacaktı.

Cem, Fırat ve Tamer gittikten sonra Oha Diyorum, Yap Yap ile Oyun Delisi efsanesi bitmişti. Özellikle bu hanımefendinin gelmesinden sonra içeriklerde iyice saçmaladılar. Neyse, her güzel şeyin sonu olduğu gibi maalesef bununda sonu olacaktı.
Oyun delisine yazık oldu. İçerikleri kaliteliydi, kanal sahipsiz kaldı.

@14083, zaman hızlı geçiyor ve neredeyse içeriklerin çoğunu çektiler. Son videoları da daha çok yemek yeme ağırlıklıydı. Az buçuk böyle olacağı belliydi.

@14083, zaman hızlı geçiyor ve neredeyse içeriklerin çoğunu çektiler. Son videoları da daha çok yemek yeme ağırlıklıydı. Az buçuk böyle olacağı belliydi.

Videolar sekmesinden aşağı doğru kaydırın. Son 3 yılda yapılan videoların en az %90'ı yemekle alakalı. 4 yıl öncesine gelince biraz azalıyor. 5 yıl ve daha öncesinde ise kısmen seyrekleşiyor. Kabaca bir hesapla söylersek önceleri her 10 videodan 4 veya 5'i yemekle alakalı ise (o da abartılı değil, insani çerçevede), son 2-3 yıl civarına gelince her 10 videodan 9'u abartılı yemekle alakalı. Videoların kapak fotoğraflarından bile belli oluyor bu abartı. Agresif şekilde tüketme çılgınlığı hissediliyor. Farklı içerikler bulan personelleri mi işten çıktı da böyle oldu acaba?