Merhaba arkadaşlarımdan bazılarını okey oynarken görüyorum sık sık. Bazen de nasılmış bu oyun başlasam mı oynamaya falan diyorum. Ama Google Play de hangi okey oyununu görsem yorumlarda reklamlardan şikayetçi herkes. Önerir misiniz oyunu? Para falan yatırmam asla sadece eğlencesine oynarım. Bu arada zor mu oyun? Ayrıca önerseniz hangi versiyonunu(çanak, Plus, VIP vb) önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Çok kolay. Düz okey daha da kolay. Tavsiyem birkaç gün düz okeyde oyunu öğrenim 101 öğrenmen. Çok daha güzel.
- Makaleler
- 62
Zor değil. Normal Okey oyunu indir.
Son düzenleme:
Daffy Duck
Üstün
Hayır hiç zor değil. Oynadıkça öğreniyorsun. Bence normal okeyden başla önce sonra öğrenince diğerlerine de bir göz atarsın.
Okey sanal değil de arkadaşlar ile çay sohbet eşliğinde güzel oluyor.Merhaba arkadaşlarımdan bazılarını okey oynarken görüyorum sık sık. Bazen de nasılmış bu oyun başlasam mı oynamaya falan diyorum. Ama Google Play de hangi okey oyununu görsem yorumlarda reklamlardan şikayetçi herkes. Önerir misiniz oyunu? Para falan yatırmam asla sadece eğlencesine oynarım. Bu arada zor mu oyun? Ayrıca önerseniz hangi versiyonunu(çanak, Plus, VIP vb) önerirsiniz?
Okey ve 101 var, zevkine hitap edeni seçmeni tavsiye ederim.