Uzun zaman önce okulu bırakan birisiyim. Ve okullar açıldı diye dalga geçen çok gördüm. Bunlar ya Okul'u bırakmış insanlar ya da. Okula gidip gitmiyormuş gibi davranan insanlar. Kendi düşüncem böyle. Bu ve bunun gibi yorumlara ne gibi cevap vermeliyim? İşte. Okullar açıldı bebeler Okul'a tarzı yorumlara nasıl cevap verebilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?sndwchmaker 103
Bilgin
Cevap verme. Niye böyle insanlara prim vererek keyiflerini yerine getiriyorsun ki? Bırak konuşup dursunlar.
- Makaleler
- 1
Zekasının ne kadar kısıtlı olduğu "za" kelimesinden anlaşılıyor. Uğraşma. "hadi düt düt otobüs geldi iş aramaya git McDonald's eleman arıyormuş koş!" diyebilirsin.
Veya KFC de olabilir hocam. Ben de aynısına katılıyorum.Zekasının ne kadar kısıtlı olduğu "za" kelimesinden anlaşılıyor. Uğraşma. "hadi düt düt otobüs geldi iş aramaya git McDonald's eleman arıyormuş koş!" diyebilirsin.
Loutermilch 103
Bilgin
Cevap verince daha komik duruma düşebilirsin boşver. Cevap vermeye gerek te yok zaten. Geçen CS oynarken bir tane 6-7 yaşında bir Rus çocuk toxic atıyordu, kaç yaşındasın diye sordum ve "go work 20 years old ******" cevabını aldım. Sağlam bir kahkaha patlatmıştım. 
Her mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz ki. Bizim insanımız, bir olayın ya da lafın altında illa kalmamaya çalışıyor. İstediği cevabı vererekten aslında onları da tatmin etmiş oluyorsunuz. Cevap vermeden geçmek, bu kadar zor olmamalı.
- Makaleler
- 4
Herkese cevap vermeniz için kafanıza silah dayanmıyor. Kendi içinizden "Salaklara bak, anca okula gidenlerle dalga geçerler, işsiz herifler" der geçersiniz. Ekstrem bir şey yapmanıza gerek yok.