Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Keşke zamanında daha çok okusaydım. Tamam şuanlık mali durumum çok iyi olabilir, ancak eğer şuanki bilinçle okuyabilseydim dünyadaki en zenginler arasında olacaktım. Ama gençlik, çok takıntılıydım.İyi Sosyaller, okul hakkındaki en büyük pişmanlığız neydi? Belki bir şeylerden ders çıkartırız veya azıcık güleriz![]()
Derslerime çalışsaydım ve ödevlerimi yapsaydım keşke.
AhmetBurak
Başarılı
Liseye geçtiğimde keşke Anadolu lisesi yerine meslek lisesi seçseydim diye bir pişmanlığım var. Anadolu lisesi cidden boş arkadaşlar meslekte en azından staj görüyorsun en azından iş hayatına erkenden atılıyorsun.
İmam Hatiplerin sayısının azaltılıp, bunların yerlerine Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin sayısının artırılması lazım. Hem de acilen. Ama bunu yapmazlar işlerine gelmez. Sebebini sormayın.Liseye geçtiğimde keşke Anadolu lisesi yerine meslek lisesi seçseydim diye bir pişmanlığım var. Anadolu lisesi cidden boş arkadaşlar meslekte en azından staj görüyorsun en azından iş hayatına erkenden atılıyorsun.
shockedblackguy
Üstün
YKS ile ilgili çok fazla öğrenip uygulamamak
. Genelde burada da YKS konusunda insanlara yardımcı oluyordum, içim sızlıyordu bazen yazarken. Kitapçıda yakınım olduğu için oraya gide gide öğrendim öğrenci tiplerini, yayınları, seviye seviye kaynakları, denemeleri, derece yapan kişilerin yaptıklarını falan sürekli dinledim de sıra bana gelince hiçbir şey yapmadım. Maddi değil de manevi anlamda çok önemli bir şey üniversite.
Tabi bunların yanında diplomalı işsizlik sorunu da var. En üst üniversitelerde okumayan kişiler çok zorlanıyor. Umudum kalmadı buradan.
Tabi bunların yanında diplomalı işsizlik sorunu da var. En üst üniversitelerde okumayan kişiler çok zorlanıyor. Umudum kalmadı buradan.
Meslek lisesinde okumak çoğu üniversite bölümünde okumaktan daha değerli çünkü sahada görüyorsun yapacağın şeyi, işe alım süreçlerinde çok faydası oluyor.Liseye geçtiğimde keşke Anadolu lisesi yerine meslek lisesi seçseydim diye bir pişmanlığım var. Anadolu lisesi cidden boş arkadaşlar meslekte en azından staj görüyorsun en azından iş hayatına erkenden atılıyorsun.