kanyewesthayrani

Çalışkan
Taşındık ve şu anki okulum yeni eve toplu taşımayla 1 saat sürüyor. Giderken birisi beni arabayla bırakacak yani sıkıntı yok fakat dönerken toplu taşımayla 18km yaklaşık 1 saatte geliniyor. 12. sınıfa geçeceğim ve sınav zamanı sıkıntı çıkar mı diye sormak istedim. Yoksa okul mu değişmeliyim?

Toplu taşıma kullanımına alışkanlık kazandırması açısından mantıklı olabilir. Okul değiştirme, yeni okula alışma zahmetine de girmemiş olursunuz.

Taşındık ve şu anki okulum yeni eve toplu taşımayla 1 saat sürüyor. Giderken birisi beni arabayla bırakacak yani sıkıntı yok fakat dönerken toplu taşımayla 18km yaklaşık 1 saatte geliniyor. 12. sınıfa geçeceğim ve sınav zamanı sıkıntı çıkar mı diye sormak istedim. Yoksa okul mu değişmeliyim?

Bence kalınabilir. Ben her gün toplam 3 saat yol gidiyorum üniversite için.

Dershane ile okul yakınsa bence sorun olmaz. Benim öyleydi sadece akşam dönüşte yoruyordu.

Eğer okulunuzdan memnunsanız sırf dönüşte 1 saat yol için okul değiştirilmemeli diye düşünüyorum. Yeni okula yeni arkadaşlara ve yeni ortama alışmaya çalışmak daha zor olabilir.

Bence çekilir okul zamanı 50-55 dk yol çekiyorum üniye gitmek için 1 aktarma yapıyorum sadece oda metrodan metroya rahat oluyor baya eğer seninde öyleyse çekilebilir bir durum bence

Bence çekilir okul zamanı 50-55 dk yol çekiyorum üniversiteye gitmek için 1 aktarma yapıyorum sadece oda metrodan metroya rahat oluyor bayağı eğer seninde öyleyse çekilebilir bir durum bence.

Otobüs veya metro durağına yürüme - metro - otobüs şeklinde olacak olursa.

Bende benzer bir sebebten nakil aldırdım çok pişman oldum. Yeni okula alışmak çok zor zaten bir senen kalmış bence devam etmelisin.