Techh

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Bir yakınım, 1. sınıfa giden küçük oğlunun Morka Kampüs gibi okul uygulamalarını kullanabileceği (Bahçeşehir Okulları'nın Uygulamaları) ve ev ödevlerini rahatça yapabileceği bir dizüstü bilgisayar arayışında. Genel olarak ekran ve hoparlörün önemli olduğunu söyleyebilirim.

Alınacak modelin 5-6 yıl sorunsuz bir şekilde götürmesi gerekiyor.

Net bir bütçe belli değil. İsterleri karşılayacak ve minimum fiyata sahip bir model arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterleri karşılayacak ve minimum fiyata sahip bir model arıyorum.
Üstteki mesajımda uygun fiyatlı bir ürün arayışında olduğumdan bahsetmiyorum. İsterleri karşılayacak minimum fiyata sahip bir model arayışında olduğumdan bahsediyorum. Burada göreceli bir durum yok.

Ayrıca bütçe veremiyorum çünkü yakınım piyasaya hakim değil. Bu piyasaya ben de hakim değilim.
Benim de gözüme bu cihazlar çarpmıştı:

Tahminimce bu isterler için dip fiyat 12500 TL civarlarında. İkinci gönderdiğim cihazın daha uzun ömürlü olacağına inandığım için ona daha yakınım.

Son düzenleme:
Üstteki mesajımda uygun fiyatlı bir ürün arayışında olduğumdan bahsetmiyorum. İsterleri karşılayacak minimum fiyata sahip bir model arayışında olduğumdan bahsediyorum. Burada göreceli bir durum yok.

Ayrıca bütçe veremiyorum çünkü yakınım piyasaya hakim değil. Bu piyasaya ben de hakim değilim.

Benim de gözüme bu cihazlar çarpmıştı:

Tahminimce bu isterler için dip fiyat 12500 TL civarlarında. İkinci gönderdiğim cihazın daha uzun ömürlü olacağına inandığım için ona daha yakınım.

Bulduğunuz en alttaki model size yeterlidir bence.

Bu cihaz daha uzun ömürlü olur fakat yazdığınız kriterlere göre ikisi de size yeterli.