seeraddar

Yetkin
Sınıfa girdiğim sırada bizim sınıftakiler bir şey yakmıştı. Pencereleri açıp söndürdüler. Hoca da iki dakika sonra sınıfa geldi; ağır bir koku vardı, o da anladı. Bayağı kızdı ve müdür yardımcısını aradı. Bir anda üç müdür yardımcısı geldi. İçlerinden biri bağırmaya başladı:

"Siz itsiniz, siz köpeksiniz! İnsan olan yapmaz bunu, beyniniz yok mu?"

Bayağı saydırdı. Ben bir şey yapmadığım için açıkçası umursamıyordum, dinlemiyordum. Ama tam karşısında durmuşum, en ön sırada oturuyorum. Elini omzuma götürdü, vuracağını anladım. Ama çok hızlı vurdu, arka sıraya çarptım, neredeyse devrilecekti. Öyle bir itmeyle düşecek kadar zayıf biri de değilim, bu duruma çok sinirlendim. Tam "Ne yapıyorsun?" diye bağıracaktım ki o, bağırarak sınıftan çıktı. Zaten son dersti, iki dakika sonra zil çaldı ve eve gittim.

Yarın yanıma gidip açıklama isteyeceğim. "Ben senin oğlun muyum da bana vuruyorsun?" diye soracağım. Bu, ceza almama sebep olur mu?

Son düzenleme:
Sınıfa girdiğim sırada bizim sınıftakiler bir şey yakmıştı. Pencereleri açıp söndürdüler. Hoca da iki dakika sonra sınıfa geldi; ağır bir koku vardı, o da anladı. Bayağı kızdı ve müdür yardımcısını aradı. Bir anda üç müdür yardımcısı geldi. İçlerinden biri bağırmaya başladı:

Bayağı saydırdı. Ben bir şey yapmadığım için açıkçası umursamıyordum, dinlemiyordum. Ama tam karşısında durmuşum, en ön sırada oturuyorum. Elini omzuma götürdü, vuracağını anladım. Ama çok hızlı vurdu, arka sıraya çarptım, neredeyse devrilecekti. Öyle bir itmeyle düşecek kadar zayıf biri de değilim, bu duruma çok sinirlendim. Tam "Ne yapıyorsun?" diye bağıracaktım ki o, bağırarak sınıftan çıktı. Zaten son dersti, iki dakika sonra zil çaldı ve eve gittim.

Yarın yanıma gidip açıklama isteyeceğim. "Ben senin oğlun muyum da bana vuruyorsun?" diye soracağım. Bu, ceza almasına sebep olur mu?
Ceza alması lazım normal koşullarda. Haketmiş artık sana da hakkını vermek ve verdirmek düşer.

Bayağı saydırdı. Ben bir şey yapmadığım için açıkçası umursamıyordum, dinlemiyordum. Ama tam karşısında durmuşum, en ön sırada oturuyorum. Elini omzuma götürdü, vuracağını anladım. Ama çok hızlı vurdu, arka sıraya çarptım, neredeyse devrilecekti. Öyle bir itmeyle düşecek kadar zayıf biri de değilim, bu duruma çok sinirlendim. Tam "ne yapıyorsun?" diye bağıracaktım ki O, bağırarak sınıftan çıktı. Zaten son dersti, iki dakika sonra zil çaldı ve eve gittim.

Yarın yanıma gidip açıklama isteyeceğim. "ben senin oğlun muyum da bana vuruyorsun?" diye soracağım. Bu, ceza almama sebep olur mu?

Hiçbir şekilde ceza almazsın. Hatta git şikayette bulun. Onun her ne kadar sana hesap sorma yetkisi varsa seninde var! Adama ben sinir oldum sanki beleşe çalışıyor. Ekmeğini, gelirini, giderini devlet karşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yarın yanıma gidip açıklama isteyeceğim. "Ben senin oğlun muyum da bana vuruyorsun?" diye soracağım. Bu, ceza almama sebep olur mu?
Durum ne oldu kral?.