Sence öyle hesap hiç yok mudur? Mesela ben senin de normal üye olduğunu düşünmüyorum ya modlardan birinin yan hesabı ya da ona yakın bir şey olarak tahmin ediyorum tabi kendi düşüncem. Ben de bir forum sitesi açsam dummy bir hesap ile kamufle şekilde üyeler arasında gezinirim gerçek yönetici ile yapamayacağın şeyleri üyeler arasında muhabbeti ilerlemiş sahte bir hesapla yaparsın. Sadece buraya özel değil hiçbir forum sitesinde dummy hesap açmayan yönetici yoktur.

Sence öyle hesap hiç yok mudur? Mesela ben senin de normal üye olduğunu düşünmüyorum ya modlardan birinin yan hesabı ya da ona yakın bir şey olarak tahmin ediyorum tabi kendi düşüncem. Ben de bir forum sitesi açsam dummy bir hesap ile kamufle şekilde üyeler arasında gezinirim gerçek yönetici ile yapamayacağın şeyleri üyeler arasında muhabbeti ilerlemiş sahte bir hesapla yaparsın. Sadece buraya özel değil hiçbir forum sitesinde dummy hesap açmayan yönetici yoktur.
Oyuncu 125 elendi.
125.webp

Yetkililerin insanlar arasında kamufle olacak hesaba ayıracak vakti olduğunu düşünmeniz ne hoş. Hatta yetmedi, foruma direkt olarak bir şeyler eklemek yerine yapmak istedikleri değişiklikleri tarayıcı eklentisiyle yapıyorlar. Çok mantıklı.

Barış moderatör değil hocam, yönetici. Ayrıca böyle yapılmasının nedeni açıklandı zaten.
Rütbelere pek bakmadım o yüzden bilmiyorum hocam. Yok nedenini açıkladınız biliyorum, sadece bunu yapan moderatör yok dediğiniz için attım. Geçen gün gözüme çarpmıştı. Moderatör değil yönetici olunca ne değişiyor onu anlamadım ama.

Son düzenleyen: Moderatör: