Ya tamam o günaydın meselesi tamam da(konuyla alakası bile yoktu) felsefe konusuna yaptığım yorumun cezayı hakkettiğini düşünmüyorum. Kaldı ki bunun moderatöre inisiyatifinde olmaması gerek. Konuyla bayağı da ilgiliydi.
O konuda bir şey diyemem, neler döndüğünü bilmiyorum.

Ama yukarıda moderatör sana gerekli cevabı vermiş; "Felsefe bölümü mizah bölümü değil." diye. Bence bu yeterli olmalı. Kurallara dikkat edelim.

Ya tamam o günaydın meselesi tamam da(konuyla alakası bile yoktu) felsefe konusuna yaptığım yorumun cezayı hakkettiğini düşünmüyorum. Kaldı ki bunun moderatöre inisiyatifinde olmaması gerek. Konuyla bayağı da ilgiliydi.

Hocam neden bu kadar taktınız anlamadım? Boş verin gitsin zaten gerekli cevabı moderatör arkadaş sana vermiş. Uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, bir sorun varsa dediğim gibi bilet açın ilgilenirler.

"gece 3'te aklıma gelen mistik fikirler(!)" Bu mesajın o konuyla neresi ilgili acaba hocam? Tamam, arada sırada ironi falan yapmak iyi gider ama siz bu işin ucunu biraz kaçırmışsınız sanırım.

"gece 3'te aklıma gelen mistik fikirler(!)" Bu mesajın o konuyla neresi ilgili acaba hocam?
Konu gece üçte açılmıştı ve bakarsanız bayağı değişik bir yazı biçimi vardı. Ana gövdesi olan bir paragraftan ziyade sıralı cümleler halinde.

Neyse arkadaşlar biraz da ceza yememe sinir olduğum içindir yazdıklarım. İsteyerek/istemeyerek kalbini kırdığım varsa özür dilerim.

Son düzenleme:
Neyse arkadaşlar biraz da ceza yememe sinir olduğum içindir yazdıklarım. İsteyerek/istemeyerek kalbini kırdığım varsa özür dilerim.
Bende size yargılayıcı tavırla yaklaştığım için özür dilerim hocam. Bazılarımız siz, biz stresli günlerden dolayı gergin olabiliriz ama hatanızı/hatalarımızı anlamak en olgun ve doğru yaklaşımdır.