Dostum kusura bakma ama yediğin cezaları haklı buluyorum.

Yahu adamın Nvidia ile ilgili attığı gönderiye niye "günaydın" yazıyorsun? Moderatörler de eğlenmesini bilen insanlar ama bu "samimiyet" diye adlandırdığın şeyin önünü bir açık bırakırlarsa forum Discord sunucusuna döner.

Yani bana konuya direkt katkısı olmayan herhangi bir içeriği direkt susturuyorlarmış gibi geliyor
Evet, aynen öyle yapılıyor ve haklılar da.

Mizah yapmak isteyen mizah bölümünde yapabilir, üstelik moderatörler konu ile ilgili komik şeyleri engellemiyorlar. Konuyla alakasız şeyleri engelliyorlar. Adı üstünde "katkısı olmayan" bir yorumun konuda işi nedir?

Dostum kusura bakma ama yediğin cezaları haklı buluyorum.

Yahu adamın NVIDIA ile ilgili attığı gönderiye niye "günaydın" yazıyorsun? Moderatörler de eğlenmesini bilen insanlar ama bu "samimiyet" diye adlandırdığın şeyin önünü bir açık bırakırlarsa forum Discord sunucusuna döner.

Evet, aynen öyle yapılıyor ve haklılar da.

Mizah yapmak isteyen mizah bölümünde yapabilir, üstelik moderatörler konu ile ilgili komik şeyleri engellemiyorlar. Konuyla alakasız şeyleri engelliyorlar. Adı üstünde "katkısı olmayan" bir yorumun konuda işi nedir?

Katılmak az birlikte katılmıyorum da. Mizah bölümü bence çok işlevsiz çünkü şakada belirli bir samimiyet olmalı. Anlık gelişmeli. Mizah bölümüne skeç yazar gibi şaka mı yazacağım konudan context en bağımsız olarak.

Katılmak az birlikte katılmıyorum da. Mizah bölümü bence çok işlevsiz çünkü şakada belirli bir samimiyet olmalı. Anlık gelişmeli. Mizah bölümüne skeç yazar gibi şaka mı yazacağım konudan context en bağımsız olarak.
Aynen öyle, orada şakanı ve mizahını yapacaksın.

Ama normal konularda ucunu kaçırmadan, konuyla alakalı olarak esprini ve ironini yap. Bu moderatörlerin insafına kalır ve moderatörlerimiz o kadar katı insanlar değiller. Mesela kendimden örnek vereyim; Benim 1000'e yakın mesajım var, hiçbir zaman konuyla alakalı yaptığım bir ironi veya espri yüzünden yasak yemedim.

Mesela adamın Nvidia ile alakalı olan konusunun altına gidip "günaydın" yazmayarak başlayabilirsin. :LOL:

Bazı şeyleri ciddiye almadığım söylenerek gereksiz mesajdan ceza almıştım. Ancak sizin aldıklarınız gayet normal.

Forum teknoloji forumu, mizah değil.

Bazı şeyleri ciddiye almadığım söylenerek gereksiz mesajdan ceza almıştım. Ancak sizin aldıklarınız gayet normal.

Forum insanların forumu. Teknoloji değil. Bu nerede yazıyor?

Yani evet günaydın yazmam gereksiz mesaj kaçmış haklısınız. Ama günaydın yazdım diye zorbalığa da uğradım orada :D.

sosyal etkileşime açık bir yer değil burası
Konular içinde konuyla alakalı olduğu sürece, hatta bazen hafifte olsa konuyla alakası olmadan bile goy goy döndürebiliyoruz. Bu konuda inisiyatif alan moderatörlerin kararları gayet iyi.

Ama konu dışı olamaz, bu kadar basit anlaman lazım dostum artık. Mizah ve dalganı seve seve daha hafif ortama sahip yerlerde döndürebilirsin. Ama burası her yaştan insanın olduğu, belli bir kurallar bütünlüğüne uyan bir yer.

Konular içinde konuyla alakalı olduğu sürece, hatta bazen hafifte olsa konuyla alakası olmadan bile goy goy döndürebiliyoruz. Bu konuda inisiyatif alan moderatörlerin kararları gayet iyi.

Ama konu dışı olamaz, bu kadar basit anlaman lazım dostum artık. Mizah ve dalganı seve seve daha hafif ortama sahip yerlerde döndürebilirsin. Ama burası her yaştan insanın olduğu, belli bir kurallar bütünlüğüne uyan bir yer.

Ya tamam o günaydın meselesi tamam da(konuyla alakası bile yoktu) felsefe konusuna yaptığım yorumun cezayı hakkettiğini düşünmüyorum. Kaldı ki bunun moderatöre inisiyatifinde olmaması gerek. Konuyla bayağı da ilgiliydi.