Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum. Bana işini her zaman dört dörtlük, bilgisayarlar gibi sıfır hata ile yapabilen birini söylesene? Hata yapmayan insan mı olur? Olsa olsa Android falandır. Neden bu kadar düşmancı davranıyorsun?

Doğru hocam haklısınız. Hata bu yapılabilir elbette. Bizim yaptığımız da bir hata değil mi? Yasak olduğunu bilmeden konu açmışım neden yardımcı olmak yerine direkt silip ceza veriyorlar ki? Ben bir sorunuma çözüm bulabilmek için, yardım alabilmek için gelmişim buraya neden soğutuyorsun ki insanları?
Cidden bu gereksiz uzadı. Onlar kendilerince haklı, ben kendimce haklı günler boyunca sürer gider bu tartışma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasak olduğunu bilmeden konu açmışım. Neden yardımcı olmak yerine direkt silip ceza veriyorlar ki?
Çünkü "yasak olduğunu bilmeden" kısmı geçerli bir durum değil. Forumu kullanmaya başlamadan önce bunu okumanız gerekiyor.

Cidden bu gereksiz uzadı. Onlar kendilerince haklı, ben kendimce haklı günler boyunca sürer gider bu tartışma.
Bence de hiç uzatmaya gerek yok. Daha dikkatli olun yeterli. Kurallara uyduğunuz sürece hiçbir moderatör size ceza vermek zorunda kalmaz.

Ben de eskiden sizin gibi bu cezalara anlam veremiyordum ve cezalardan rahatsız oluyordum. Ben de sizin gibi bu şekilde mesajlar yazıyordum. Ama bir süre sonra hak vermeye başlıyorsunuz ve kuralların neden böyle olduğunu fark ediyorsunuz. Kaldı ki ben kalıcı ban bile yemiştim ve forumda sevilmeyen birine dönmek üzereydim. Ama hatalarımı fark ettiğim için hesabımı geri açtılar.

Bence konuyu uzatmaya hiç ama hiç gerek yok. Ceza alırsanız cezanın süresini bitmesini bekleyin. Dünyanın sonu değil.

Bu cezalar bir süre sonra başımı ağrıtmaya başlayacak diye endişeniz varsa sizi bu sunduğum önerime davet ediyorum: https://techolay.net/sosyal/konu/bir-veya-iki-y-l-gecen-uyar-lar-silinebilir.110751/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.