Okula gitmek istemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 21611
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 606
Ben niye burada kendime eziyet çektirme ihtiyacı duyayım ve ayrıca bu ne işime yarayacak ? Ayrıca farklı bir durumum var evet, en önemli eklemem gereken şeydi ama bunu eklemeyi unutmuşum, bir dalgınlıkla. Bir üst yorumumda açıkladım. Keşke olmasa da, okulda sevmesem de dayanabilirim. Bıktım artık her gün okulda stresten mide bulantısı, baş dönmesi, panik ataktan.

"7 saatim okula gidiyor." Uyku 8 saat okul 7 saat geriye kaldı 9 saat. 9 saatte istediğin şeyleri yapamıyor musun?

"7 saatim okula gidiyor." Uyku 8 saat okul 7 saat geriye kaldı 9 saat. 9 saatte istediğin şeyleri yapamıyor musun?
Konuyu biraz fazla eksik anlatmışım. Silmelerini rica ettim. Sandığınız gibi bir şey değil. Bugünüm biraz stresli geçti, kafam karışık.

Senin hem açık öğretime, hem de psikolog desteğine ihtiyacın var dostum.

Ben psikolojik olarak sağlıklı bir insan değilim. Burada bir tavsiye almak için yazdım. Panik atağım ve anksiyetem küçüklüğümden beri var. Belki birinin küçük bir tavsiyesi bile yeterli olacak. Böyle dalga geçecekseniz hiç yazmayın. Herkes bu şekilde sağlıklı olmuyor. Öyle basit bir şeyden bahsetmiyorum.

Özel okula gidiyorum. O okul yüzünden okullara olan nefretim arttı. Seni satan kişiler, müdürün para için mutlu ve nazik olması, mutlu olmayan öğretmenler ve dahası. Okulda yemekhane bile paralı. Teknolojik aletler de zaten yasak. Resmen hapishanedeyim. Birkaç düşünemeyen çocukla aynı ortamdayım. Valla artık vücudum dayanamıyor. Ben sırf kötü olduğum için gidiyorum LGS'den 208 aldım ve derslerime çalışmadım. Diyorum şimdi keşke çalışsaydım. Akıllı bir çocuğa Playstation 4 vermişlerdi. Keşke o akıllı çocuk ben olsaydım diyorum. Hem iyi bir liseye giderdim hem de o Playstation 4'ü kapmış olurdum.

Neden seninle dalga geçeyim? İhtiyacın olan iki şeyi sana uzatmadan söyledim. Asla birinin ruhsal sorunları ile dalga geçmem. Açıköğretime geçip psikolog görüşmelerine başlamalısın. Bu stresle yurt dışında yapabileceğini düşünüyorsan buyur devam et tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için söylemedim. Teşekkürler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…