Ben arkadaş olurum ulan senle bu okulda okumamak en iyi tercih dediğine göre. Minecraft falan oynarız arada PUBG gireriz sıkılmayız.
Olur hocam da öyle evde sabahtan akşama kadar oyunla da olmaz tabii, derslere çalışmak lazım düzenli en az 9 saat. Eğer açığa geçersem haber veririm size.

Aslında 9 da 10 gün devamsızlığı geçenler açığa alınıyormuş, ama emin değilim ne kadar doğru bir karar olur. Ayrıca başvuruları 5 şubatta bitiyormuş ve 5 şubata kadar devamsızlığım 10 günü geçemez.
Açığa aldırdıktan sonra evde yatacaksan açığa geçme. Senin yerinde olsam sınıf değiştirmeyi denerdim ilk etapta.

Tahmin etmekte değil. İlk 1 - 2 ay bir şekilde idare ediliyor fakat sonrasında o kadar sıkılıyorsunuz ki. Artık evde durdukça daralıyorsunuz, dışarı çıksanız da çok farketmiyor. Ben 2 sene durdum zorlandım, 4 sene gerçekten çok zor. Bu arada arkadaşlarla akşam dışarı çıkma muhabbeti de çoğu zaman yalan oluyor. Arkadaşlarınızın devam eden düzenli bir hayatı oluyor sonuçta. 4 sene kendinizle baş başa kalacaksınız. Gerçekten dayanılacak bir şey değil.
Hocam beni okuldan soğutanda yalnızlık bir yandan, arkadaşım var bir tane baya iyi anlaşırız uzun zamandır tanışıyoruz ama başka sınıfta. Onun haricinde okulda, sınıfta hiç hiç hiç bir şekilde yakın arkadaş diyip yanyana oturabileceğim adam yok. İğrenç bir okul. Okulda herkes tenefüste birileriyle dolanırken yancı gibi sosyalleşmeye çalışmak, insanların seni umursamaması, sonra sosyalleşmeye çalıştığın adamların ne kadar pislik tipler olduğunu hatırlamak döngüsündeyim.

Açığa aldırdıktan sonra evde yatacaksan açığa geçme. Senin yerinde olsam sınıf değiştirmeyi denerdim ilk etapta.
İşte başka bir korku daha, şimdi ben kendime bu konuda güveniyorum ama bir yandan da yatmaya başlarsam diye korkuyorum.

Cidden büyük sinir harbi içerisindeyim. Bir kız vardı , açılmayı denedim, belki biriyle sosyalleşmiş olurum da bir şeyler olurda falan diye. Kız bildiğin t*** geçti. Artık yüzünü görmeyi çekemiyorum. Bildiğin t*** geçti ama. Zaten ciddi manada ezilmiş hissediyorum. Grupta küfür yiyip cevap verdiğimde bildiğin ne cevap veriyon dayak yersin diye dalga geçtiler. Hırs oldum, okulda gidip boğazına yapışmak istiyorum o ailevi küfür eden artık her ne sıfatı varsa. Tamam yanlışlıkla ağzından çıkar edersin bir tane üstü kapalı ama adam bildiğin dalga geçmek için 15 -20 dakika boyunca açık açık ailevi değerlerime sövdü. Tabi bu sırada diğerleride dalga geçiyorlar. Hırstan patlamak üzereyim

Sınıf veya mümkün olursa okulu değiştirin hocam.
Okul değiştirmemin imkanı yok. Sınıf değiştirmenin daha ağır sonuçları olacak. Zaten konuyu dikkatlice okursanız çıkmazda olduğumu anlarsınız.

Okullarda inanılmaz bir Atatürk düşmanlığı var. Bu çocukların aileleri artık ne anlatıyorlar'da böyle olmuşlar bilmiyorum.
Siz de 9.sınıftınız değil mi hocam? Aşırı bir Atatürk düşmanlığı var ve bu insanların arasında yaşamak insana eziyet gibi. Hocalar daha beter. Youtubedeki oynatma işaretinin üçgen olması nedeniyle youtubenin yahudilere ait olduğunu iddia ediyorlar. Allah akıl fikir versin.

Alacaksın birini evire çevire döveceksin o sinirle müdürün yanına gideceksin olayı anlatacaksın eğer bunlara ceza verilmezse sizi de şikayet edeceğim diyeceksin.

Çok üstün körü yazdım ama sen kendini ezdirirsen 4 yıl boyunca kafayı yersin daha da kötüsünü sana yaparlar emin ol.