Okula götürmelik yemek önerisi

Yer
Manisa
Para biriktireceğim öğle arası 12.05'te okul 8.40'da başlıyor yeşillik sevmiyorum annemde pek et yapamıyor ne önerirsiniz evden getirmiyordum hiç.
Sucuk yiyorum da evden köfte vb. getirmem annem pek yapamıyor bir de arkadaşlar plastik kap olunca plastik kokusu oluyor yemekte ne ile muhafaza etmeliyim sizce.

Para biriktireceğim öğle arası 12.05'te okul 8.40'da başlıyor yeşillik sevmiyorum annemde pek et yapamıyor ne önerirsiniz evden getirmiyordum hiç.
Sucuk yiyorum da evden köfte vb. getirmem annem pek yapamıyor bir de arkadaşlar plastik kap olunca plastik kokusu oluyor yemekte ne ile muhafaza etmeliyim sizce.
En iyisi evde sandviç mağzemeleri depolayıp sandviç götürmek.

Ortaokulda bim'den tost ekmeği alıp içine evden çıkmadan önce labne, fıstık ezmesi vs. sürüyordum. Aç bitir vs. de ekleyince daha da güzel oluyordu tabi. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi en iyisi sandviç.

Kaliteli bir kap alırsan plastik kokusu olmaz. Tupperware'ler o dönem çok popülerdi onun küçük yuvarlak kutularına koyuyordum.

Ev yemeği, et vs. götürmeyi boşuna düşünme. Buz gibi olacak sen yiyene kadar, yazları ise bozulma ihtimali var.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt