Okulda biri bana "Yarın seni bulacağım." dedi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herousta26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 69

herousta26 11

Uzman
Merhabalar.

Okul çıkışında çıkmayı beklerken, biri bana "Hadi çık, zil çaldı." gibi bir şey dedi. Ben de o zamanki aptallığımla abiye dönüp elimi uzatıp "Selamun Aleyküm." dedim. Abi de selam verdi ve ben hayatının nasıl gittiğini sorarken arkadaş ortamında kullandığımdan dolayı, yanlışlıkla abiye "Hacım." dedim. Abi bana sınıfımı sordu, ben olanlardan habersiz "9. sınıfım abi." dedim. Ondan sonra abi "Yarın seni bulacağım." dedi. Ne yapmalıyım? Ard bir sebep var mıdır? Tipi hafif kekomsu bir tipti.

Son düzenleme:
Okulun nitelik seviyesi ne? Ona göre konuşalım.

Okulun nitelik seviyesi ne? Ona göre konuşalım.
Okul Meslek Lisesi fakat kötü bir Meslek Lisesi değil, en azından Türkiye'de ki iyi Meslek Liselerinden 435 ile girdim. Okul genel olarak başarılı.

Benim aklıma daha çok seni gözü tuttu gibime geldi. Kötü yola sokmak amaçlı yanına alacak tarzından.
Okul Meslek Lisesi fakat kötü bir Meslek Lisesi değil, en azından Türkiye'de ki iyi Meslek Liselerinden 435 ile girdim. Okul genel olarak başarılı.
Bu tarz hırtların başarılı okula gitmeleri de ayrı mesele.

Benim aklıma daha çok seni gözü tuttu gibime geldi. Kötü yola sokmak amaçlı yanına alacak tarzından.

Bu tarz hırtların başarılı okula gitmeleri de ayrı mesele.
Pek gözünün tuttuğunu sanmıyorum, çünkü ona selam vermeseydim tanışmayacaktık bile. Ama olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…