Detaylar
Kim cevapladı?Derse geç kalmıştım, girince hocam... Hocanın yanındaydım kitaptan ders soruyordum demiştim.
ta ki solda o hocayı görene kadar...
Arkadaşımın siyah bir S3 Mini'si vardı, bizim edebiyatçının da siyah bir S3 Mini'si vardı. Hani şakasına arkadaşımızın bir şeyini alır saklarız ya? Öğretmenler masasının önünde oturan arkadaşımın S3 Minisi sanıp zil çalar çalmaz hocanınkini almıştım. Arkadaşım o derste hocanın sırasında sınav oluyordu ve karıştırdım.
İşin ilginç kısmı hatamın farkına şöyle vardım; Ben adamın telefonunu aldım zannederken arkadaşımın telefonla konuşuyor olması, akabinde okulda hocanın telefonu hakkında anons geçilmeye başlamasıyla yaşadığım şokla sona ermişti her şey.
Not: Hocanın telefonunu en arka masada yere bırakıp kendimin bulduğunu söyleyip yırtmıştım.
İşin ilginç kısmı hatamın farkına şöyle vardım; Ben adamın telefonunu aldım zannederken arkadaşımın telefonla konuşuyor olması, akabinde okulda hocanın telefonu hakkında anons geçilmeye başlamasıyla yaşadığım şokla sona ermişti her şey.
Not: Hocanın telefonunu en arka masada yere bırakıp kendimin bulduğunu söyleyip yırtmıştım.
- Makaleler
- 1
Müdür yardımcısı falçata çekip beni ve birkaç çocugu uslu durmazsak bir tarafımızı kesmekle tehdit etmişti. Ben arkasını döndüğü ilk anda kaçmaya başladım. İnanın ben hayatımda bir daha öyle koşmadım. Koşa koşa okulun dışına çıktım. Şansa arabayla devriye gezen polis abiler vardı. Beni görünce durup ne olduğunu falan sormuştular. İşte şikayet ettim müdür yardımcısını. 15-20 dakika önce koşa koşa kaçtığım o ortaokula polis arabasının arkasında döndüm. Adam mosmor olmuştu. Yusuf Yusuf atıyordu gerçekten. Hem korku dolu hem komik bir anıdır benim için. Şimdi düşününce adamdan şikayetçi olmamız lazımdı.
Bizim sınıfta bir çocuk var sıfır bilgi ama tarih dersindeyiz dediğim gibi gene çocuk bir şey bilmiyor hoca cocuga Atatürk ne zaman doğmuştur dedi çocuk 1987 dedi hoca azarladı zil caldı ben gelene kadar Atatürk'ü ne zaman öldüğünü öğren dedi bahçeye indik biz arkadas grubu cocugu kandırdık Atatürk COVID'e yakalanıp öldü diye 2021 de inandı bu da gitti hocaya derste hocam Atatürk 2021 de hastalık yüzünden ölmüştür dedi hoca bir sınıfa bir cocuga baktı bir sinirlendi hoca cocuga kapının önünde beni bekle dedi tamam hocam dedi cıktı hocada cıktı hoca bir bağırıyor yüzü falan kıpkırmızı olmuştu geri geldiğinde ağlıyordu.
- Makaleler
- 5
Türkiye'de okullar eğitim için var sanıyordum. Trajikomik.
Türkiye'de okullar eğitim için var sanıyordum. Trajikomik.
Eğitim, eğitim değil maalesef... At gibi yarıştırıyorlar biz ve bütün öğrecileri.
Sadece_Emir
Uzman
Arkadaşı tavana kadar fırlatıp çocuğu tavana çarptırıp yere düşürdükten sonra örneğin bu arakdaşa Mehmet diyelim aynı şeyi 2 arkadaşa yapıp sadece öğretmenler masasının üstüne çıkıp yere düşüp kolunu kırdıktan bu arkadaşa da arda diyelim sonra hoca bizi azarlarken diğer arkadaşın "hocam Mehmet tavana kadar uçup yere çakıldı bir şey olmadı arda nasıl bu kadar kısa mesafeden kolunu kırdı anlamadık diye bizi "savunması"
evrenim
Becerikli
- Makaleler
- 1
Sizi ayri hocanizi ayri patakliyim.Bizim sınıfta bir çocuk var sıfır bilgi ama tarih dersindeyiz dediğim gibi gene çocuk bir şey bilmiyor hoca cocuga Atatürk ne zaman doğmuştur dedi çocuk 1987 dedi hoca azarladı zil caldı ben gelene kadar Atatürk'ü ne zaman öldüğünü öğren dedi bahçeye indik biz arkadas grubu cocugu kandırdık Atatürk COVID'e yakalanıp öldü diye 2021 de inandı bu da gitti hocaya derste hocam Atatürk 2021 de hastalık yüzünden ölmüştür dedi hoca bir sınıfa bir cocuga baktı bir sinirlendi hoca cocuga kapının önünde beni bekle dedi tamam hocam dedi cıktı hocada cıktı hoca bir bağırıyor yüzü falan kıpkırmızı olmuştu geri geldiğinde ağlıyordu.