Okuldaki e-kilit nasıl kırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RamKokusuSeven
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 659
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam,

Bu attığım fotoğraftaki gibi bir sistem var okulda. Yani bir tarafta kapat düğmesi, diğer tarafta sol köşede yani saat düğmesi, orta tarafta ise kilit açmak için düğme var. Bu ortadaki düğmeye tıklıyorsunuz ve telefondaki uygulama ile karekodu okutup gelen şifreyi tahtaya yazıyorsunuz. 7.sınıf 13 yaşında olduğum için okula telefon götüremiyorum. USB olmadan ve formatlamadan açmanın bir yolu var mı? USB kullanabilirim ama daha kolay bir yöntemi var mı?

Hocam disiplin falan yersiniz uğraşmayın. Sınıftakilerin sizi idare söylemesi yüksek ihtimal.

Hadi diyelim açtın, teneffüste hocan görünce ne diyeceksin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam disiplin falan yersiniz uğraşmayın. Sınıftakilerin sizi idare söylemesi yüksek ihtimal.

Bilmiyorum hocam böyle işlere hevesliyim. Hocalardan izin alıp yapabilirim ama izin verecekleri ne kadar makul zaten. Neden herkes gülmüş ki?

Hadi diyelim açtın, teneffüste hocan görünce ne diyeceksin?

Zaten hocadan izin alıp yapmak istiyorum hocam.

Bilmiyorum hocam böyle işlere hevesliyim. Hocalardan izin alıp yapabilirim ama izin verecekleri ne kadar makul zaten. Neden herkes gülmüşki.

Zaten hocadan izin alıp yapmak istiyorum hocam.

Çok boş bir konu ondan dolayı gülüyorlar. Hocaların izin verirse okulda kulaktan kulağa yayılır, herkes yapmaya çalışır. Sonra belki tahtalar zarar görür, nerelere girdiğiniz belli olur. Zaten onu eğitim dışında kullanırsanız kötü olur.

Hocam Instagram'da bir sayfa vardı, meslek lisesinde okuyan hocalardan izin alıp yapıyordu ben de alıp yaparım demiştim.

Hiçbir öğretmenin böyle bir sorumluluğu alacağını düşünmemekle beraber, madem izin veriyor kendi açsın tahtayı.
Tahtaya kilit koyuluyorsa bir sebebi vardır.

Öyle tabii. Ama yani belki bana güvenirler diye düşünüyordum Ama herkes güldüğü için bana forumda bu konuya biraz kırıldım. Ama sorun yok canları sağ olsun.

Bizim tahtada da var, tahta açılırken uygulama da açılıyor. Çarpı düğmesine hızlı hızlı basınca uygulama yanıt vermiyor hatası geliyor. Programı kapat deyince de kilit uygulaması kapanıyor ve tahtayı normal kullanabiliyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…