Bir kere acildiktan sonra EBAAdmin hesabinin sifresine internetten bakarak girebilirsiniz. Sonrasinda admin hesabinda hizmetler uzerinden bu uygulamanin dosya yoluna bakip uygulamayla ilgili her hizmeti, baslangic ogesini vs. devre disi birakin.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Bunu deneyeceğim hocam. Ama hocalarla bir konuşmam lazım.Bir kere acildiktan sonra EBAAdmin hesabinin sifresine internetten bakarak girebilirsiniz. Sonrasinda admin hesabinda hizmetler uzerinden bu uygulamanin dosya yoluna bakip uygulamayla ilgili her hizmeti, baslangic ogesini vs. devre disi birakin.
2
29422
Ziyaretçi
Bu arada bilgin olsun, uygulamayı her indiren de açamıyor tahtayı bu programla.7.sınıf 13 yaşında olduğum için okula telefon götüremiyorum.
Kurum kodu, öğretmen kodu ve uygulama şifresine ihtiyacın var.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bizim Windows valla ya. Pardus daha kolaydır tabii.Bizim tahta Pardus o yüzden iş daha kolay. Bir hocanın şifresini patlatıp giriyorum. Hatta Techolay Sosyal'de gezdik benim mesajlarımla dalga geçtiler tabi...
Evet hocam gördüm bir videoyu izlerken. Hem sınıf, kurum kodu gibi şifreler var mış.Bu arada bilgin olsun, uygulamayı her indiren de açamıyor tahtayı bu programla.
Kurum kodu, öğretmen kodu ve uygulama şifresine ihtiyacın var.
Son düzenleyen: Moderatör: