Şimdi anlatıyorum, heyecanlandım birazcık. Öncelikle benimle ilgili bilmeniz gerekenler var.
Adım Emir, 8. sınıf öğrencisiyim. Okulumun en başarılı öğrencilerinden birisiyim. Aşk meşk işlerine asla ilgim yok; bir insan beni istemiyorsa asla bakmam ona, peşinden falan koşmam.
Neyse, şimdi bu kızla ilk bir etkinlikte karşılaştık. Onu ilk gördüğümde şok oldum; sanki daha önce onu tanıyormuşum gibi, sanki bir yerden tanıdıkmış gibi geldi ama asla tanımıyordum. Fakat onun her şeyini biliyor gibiydim. İçimde tarif edemeyeceğim bir his oluştu. Kızı daha önce görme ihtimalim yok. Bir süre bunu bastırmaya çalıştım, ta ki kız da bana ilgi göstermeye başlayana kadar.
İlgi gösterme kısmını birazcık açalım. Şimdi gerek göz göze gelince gülümsemeler, gerek onun beni evime kadar takip etmesi falan, her gün parkta birbirimizi beklememiz falan uzunca bir süre böyle devam etti. Bu iyi de anlaşıyorduk ama bir tanışıklığımız yoktu. Normalde erkeklerle çok fazla takılmıyordu fakat bir süre özgüveni aşırı yükseldi. Erkekler çok ilgi gösterdi; o yüz vermedi, konuşmadı kimseyle. Benimle denk geldikçe etkinliklerde falan görüşüyorduk, kafamızda uyuşuyordu. Sonra biz uzaklaştık. Bir süre ben adım atmalıymışım gibi hissettim. Hiçbir etkinlikte denk düşemedik çünkü ben Instagram'dan kendisine yazdım: "İşte falanca sınıfından falancayım, nasılsın?" falan. (O sınıfta benim ismime sahip birisi daha var ve ondan nefret ediyor.) Of, o sınıfta kaç tane X kişisi var ya! Yazma artık, bir de sevgilim var falan dedi. (Ben asla yazmadım ona.) Beni o kişi ile karıştırdığını düşünüyorum ama bir yandan da dediğim gibi bir tanışıklığımız da yok.
İlk defa bu tarz bir şey yaşıyorum. İlk defa yaşadığım bir duygu oldu. Sizce hem bu duygu nedir hem de bu durumun içerisinden nasıl çıkabilirim? Bu arada derslerimi etkilemiyor; bu durum hala çok başarılıyım ama işte bir sorun daha var, o da şu: Abi deha dinliyor, müzik zevkimiz hariç her şey uyuşuyor. Bir de okuldaki kekolar bir tık fazla asılıyor, bir tık.