Bu konuya özel değil, sevgili yapmak düşündüğün kadar güzel bir şey değil. Yaşın büyüsün, bir gelirin olsun öyle sevgili yapıyorsan yap. En azından üniversiteye geç. Lise sona kadar sevgilim olmadı, yaşıtlarıma bakınca kaybım değil de kazancım var.

Tavsiyelerin için teşekkürler haklısınız en azından sabit bir gelirim olana kadar hiç bulaşmamak en iyisi gibi o zaman soru çözüp puan kasmaya devam:çamağacı: burada da bu arada merak ettiğim başka bir şey olan lisede sevgili yapılmalı mı sorusuna da cevap vermiş oldun teşekkür ederim:Kurdelelikalp:

Tavsiyelerin için teşekkürler haklısınız en azından sabit bir gelirim olana kadar hiç bulaşmamak en iyisi gibi o zaman soru çözüp puan kasmaya devam:çamağacı: burada da bu arada merak ettiğim başka bir şey olan lisede sevgili yapılmalı mı sorusuna da cevap vermiş oldun teşekkür ederim:Kurdelelikalp:
Lisede sevgili yapılır mı sorusuna cevap olarak şunları diyebilirim: Lisede tanıdığın çoğu insanı lise bitince bir daha görmeyeceksin bile. Belki kızla evleneceğiz bile diyeceksiniz ama olmayacak. Benim gibi ciddi ilişki seven birisin diye düşünüyorum (kızdan kıza atlasan burada konu açmazdın) sevgili yapmana gerek yok. Gençlik heyecanı yaşayacağım diyorsan, keyfin bilir. Heyecan yaşayacaksan çok bağlanmanı önermem. LGS konusunda da başarılar, iyi çalışmalar dilerim.

Lisede sevgili yapılır mı sorusuna cevap olarak şunları diyebilirim: Lisede tanıdığın çoğu insanı lise bitince bir daha görmeyeceksin bile. Belki kızla evleneceğiz bile diyeceksiniz ama olmayacak. Benim gibi ciddi ilişki seven birisin diye düşünüyorum (kızdan kıza atlasan burada konu açmazdın) sevgili yapmana gerek yok. Gençlik heyecanı yaşayacağım diyorsan, keyfin bilir. Heyecan yaşayacaksan çok bağlanmanı önermem. LGS konusunda da başarılar, iyi çalışmalar dilerim.

Evet aslında bence bir ilişki yaşanacaksa bu ciddi olmalı ki benim gözümde sevgililik kavramı şu ben bu kişiyi sevdim gelecekte anlaşabilirsek bu kişiyle evleneceğim olarak kodladım kafama şahsen bunun harici evet haklısınız beynin yapısı ve ergenlik hormanları nedeniyle bu olaylara beyin daha çok ilgi gösteriyor o dönem açıkçası ben burada çıkıp asla sevgili yapmam diyemem ilerleyen süreç gösterecek fakat söylediğiniz ve anlattığınız şeyler aklımın her zaman bir köşesinde duracak sadece anladığım kadarıyla aşırı fazla ileriye gitmemem gerekiyor (öpmek tarzı şeyler) ki büyük ihtimal dediğiniz gibi bulaşmam bile lisede önerileriniz için çok teşekkürler konuşabileceğim tecrübeli birisi olunca gerçekten iyi hissediyorum :kirazçiçeği:

Ortaokul ve kız meselesi. En olması saçma olan şey olabilir. Deneyim uğruna hiçbir kazanç yok. Böyle durumlar için erken zaten. Lisedeki ilişkilerde bile ciddi gözüyle bakmamak gerek. Biz yaptıkta ne oldu. Ergenlikte yapılan bazi işler inanılmaz saçma kaçıyor.

Ortaokul ve kız meselesi. En olması saçma olan şey olabilir. Deneyim uğruna hiçbir kazanç yok. Böyle durumlar için erken zaten. Lisedeki ilişkilerde bile ciddi gözüyle bakmamak gerek. Biz yaptıkta ne oldu. Ergenlikte yapılan bazi işler inanılmaz saçma kaçıyor.

Haklısın iyi ki danışmışım daha da rahatladım şu an.

Lisede cogu insan dogru düzgün ask yasayamıyor bir de ortaokulda bir de hiç bulaşma kılıcın kınında dursun evlat.

Açıkçası sizin cevap vermenizi bekledim yine tam yerinde bir cevap ile geri döndünüz çok teşekkürler hiç bulaşmayacağım sağ olun ustam:şimşek::yıldız: