PasPas

Becerikli
Arkadaşlar artık ne yapacağımı bilemiyorum. 11. Sınıfım ve derslerim kötü. Diyeceksiniz ki "yolun başındasın" falan ama ağır geliyor. 1 ay boyunca ders çalışmadım. Sıfır gibi bir şeyim. 3 tane özel hoca tuttum, o da okul ile ağır geliyor.

@Testo Unit hocam sizce ne yapmalıyım? Derse oturuyorum, mesela konu anlatımı olarak AYT kimya açıyorum ve not alırken çok uzun süre geçiyor. Sonra da sinir olup başından kalkıyorum.

Arkadaşlar artık ne yapacağımı bilemiyorum. 11. Sınıfım ve derslerim kötü. Diyeceksiniz ki "yolun başındasın" falan ama ağır geliyor. 1 ay boyunca ders çalışmadım. Sıfır gibi bir şeyim. 3 tane özel hoca tuttum, o da okul ile ağır geliyor.

@Testo Unit hocam sizce ne yapmalıyım? Derse oturuyorum, mesela konu anlatımı olarak AYT kimya açıyorum ve not alırken çok uzun süre geçiyor. Sonra da sinir olup başından kalkıyorum.
Hocam palme konu anlatımlı soru bankası alın. Konu anlatımı üstüne not alın. Bol tekrar ile oturur. Ya da daha yeniler iyi bilir konu anlatımlı kitapları. Onların üstüne ufak notlar alın.

Her şey sabır ile çözülür pes etme devam.

Arkadaşlar artık ne yapacağımı bilemiyorum. 11. sınıfım ve derslerim kötü. Diyeceksiniz ki "yolun başındasın" falan ama ağır geliyor. 1 ay boyunca ders çalışmadım. Sıfır gibi bir şeyim. 3 tane özel hoca tuttum, o da okul ile ağır geliyor.

Öncelikle sakin.🙂 Kimyayı nereden dinliyorsun? Fen derslerinde not tutulması yarar sağlar. İlk başlarda çok bilgi eksiği oldupundan yavaş olursun sobra öğrendikçe hızlanırsın. Daha 11'sin zaten. YKS temposu gibi değil de biraz daha relaks çalışabilirsin çok ağır geliyorsa. TYT'yi bitirdin mi ona göre yorum yapayım.

Özel hocalara yol vererek başla.

Öncelikle sakin.🙂 Kimyayı nereden dinliyorsun? Fen derslerinde not tutulması yarar sağlar. İlk başlarda çok bilgi eksiği oldupundan yavaş olursun sobra öğrendikçe hızlanırsın. Daha 11'sin zaten. YKS temposu gibi değil de biraz daha relaks çalışabilirsin çok ağır geliyorsa. TYT'yi bitirdin mi ona göre yorum yapayım.
Hayır hocam bitirmedim.

Hocam yani hem okul için hem YKS katkısı için. TYT mi ağırlık vereyim yani hocam.

Bir de hocam şu 1 ay berbat geçti. Ödev bile yapamıyorum bilgi eksikliğinden.

TYT'deki bazı kavramları bilmeden AYT'yi yapamazsın. Sınavlara hazırlan ancak YKS için çalışmaya önce TYT'den başla sonra AYT'ye geç.