Arkadaşlar, bulunduğum evin karşısında bulunan okulun çatısında 2 haftadır kedi var. Normalde bu okulun çatısına sürekli kediler çıkıyor, martı yakalamak için ama her zaman iniyorlar. Sadece geçen yıl bir kez daha böyle bir durumla karşılaştık; mahsur kalmıştı, o kediyi belediye gelip kurtarmıştı. Şimdi benzer bir durum yaşanıyor ama bu sefer kimseden destek alamadım. Çatıyla yer arası rahat 30 metre veya daha fazla var ve hayvan 2 haftadır orada duruyor ve en köşeye geçip aşağı bakarak miyavlıyor. İtfaiye, belediye ve Alo 153'ü aradım, hiçbirinden sonuç yok. İtfaiye bana okulun içine giremeyeceklerini söylüyor, belediye itfaiyeyi aranması gerektiğini söylüyor ve 153 hiç bakmıyor zaten.
Gittim bulunduğum ilçenin haber sayfalarına yazdım, onlar paylaştı ve paylaşımdan 1 saat sonra kedi kurtarıldı diye haber yapmışlar ama hayvan hiçbir zaman kurtarılmadı. Benim bu hayvanı kurtarmaları için başvurabileceğim herhangi bir hayvan derneği gibi bir şey var mı?
Sosyal medyada paylaşmak istiyorum ama benim herhangi bir sosyal medyam yok neredeyse.
Arkadaşlar gidip sosyal medyada paylaşacak birisi olursa lütfen burada olan fotoğrafı veya videoyu kullanmasın.
Kapı kilitli hocam çok haksız sayılmazlar aslında belediyenin kapıyı açması ve ordan sonra itfaiyelik bir durum olursa çağrılması gerektiği söyleniyor.
Kapı kilitli hocam çok haksız sayılmazlar aslında belediyenin kapıyı açması ve ordan sonra itfaiyelik bir durum olursa çağrılması gerektiği söyleniyor.