RAM

Yetkin
Geçen gün okula işim düştü ve okula gittim fakat gitmez olaydım. İşimi hallettim ama çıkarken müdür, "İlk gün nöbetçisin" falan dedi, o kadar sinir oldum ki. Daha önceden 1-2 kere yaptım ve o kadar sıkılıyorum ki, tüm gün otur öyle falan. Bir de ilk gün olunca içimden ufak saydırdım okula gideceğim günün... diye. Ne diyebilirim arkadaşlar, pazartesi günü ilk günden yapmak istemiyorum pek.

Geçen gün okula işim düştü ve okula gittim fakat gitmez olaydım. İşimi hallettim ama çıkarken müdür, "İlk gün nöbetçisin" falan dedi, o kadar sinir oldum ki. Daha önceden 1-2 kere yaptım ve o kadar sıkılıyorum ki, tüm gün otur öyle falan. Bir de ilk gün olunca... Ne diyebilirim arkadaşlar, pazartesi günü ilk günden yapmak istemiyorum pek.
Nöbetçilik kötü bir şey mi?

Tek iyi yanı derslere girmiyorsun fakat sürekli ayak işi yaptırıyordu müdür bana ya da diğer nöbetçi olan arkadaşlarıma. Evrakları doldur, tost al getir falandır filandır.
Anladım. Yani pek yapacağınız bir şey olduğunu sanmıyorum. Müdüre sorun dersleri dinlemek istiyorum diyin belki izin verir.

Okuldaki en mantiksiz olaylardan biri su nobetcilik. Zamaninda ben de yaptim, amelelikten farki yok. Mudur, mudur yardimcilari ve bazi kil ogretmenler, biz ugrasmayalim da ogrencileri oradan oraya yollayalim, ayak isimizi yapsinlar, bir de bir gununu calalim dersleri kacirsinlar diye yapilan sacma sapan bir sey. Ogretmenlere de yaptiriyorlar gerci, okulda bu ayak islerini yapacak biri yok da veya guvenligi saglayacak bir gorevli yok da, guvenligi ogretmenler, ayak isini de ogrenciler yapiyor. :D

Okuldaki en mantiksiz olaylardan biri su nobetcilik. Zamaninda ben de yaptim, amelelikten farki yok. Mudur, mudur yardimcilari ve bazi kil ogretmenler, biz ugrasmayalim da ogrencileri oradan oraya yollayalim, ayak isimizi yapsinlar, bir de bir gununu calalim dersleri kacirsinlar diye yapilan saçma sapan bir şey. Ogretmenlere de yaptiriyorlar gerci, okulda bu ayak islerini yapacak biri yok da veya guvenligi saglayacak bir gorevli yok da, guvenligi ogretmenler, ayak isini de ogrenciler yapiyor. :D

Tam olarak özetlemişsiniz hocam evet. Nöbetçilik değil sanki müdüre hizmetçilik :D

Geçen gün okula işim düştü ve okula gittim fakat gitmez olaydım. İşimi hallettim ama çıkarken müdür, "İlk gün nöbetçisin" falan dedi, o kadar sinir oldum ki. Daha önceden 1-2 kere yaptım ve o kadar sıkılıyorum ki, tüm gün otur öyle falan. Bir de ilk gün olunca içimden ufak saydırdım okula gideceğim günün... diye. Ne diyebilirim arkadaşlar, pazartesi günü ilk günden yapmak istemiyorum pek.
Rahat ol, bu kadar şikayetçi olma. Okulun ilk günü kitaplar falan daha gelmez, belki birkaç temizlik işi olur ona yardım edersin o kadar. Belki o bile olmaz oturursun bütün gün.

Bende nöbetçi oldum ben bütün sınıflara girdim öğretmenlerden imza topladım her saat in çık bıkmıştım bedava amelelik yani ama ilk günün tadı farklıdır şeçilsem yaparım.

Rahat ol, bu kadar şikayetçi olma. Okulun ilk günü kitaplar falan daha gelmez, belki birkaç temizlik işi olur ona yardım edersin o kadar. Belki o bile olmaz oturursun bütün gün.

E tabii öyle amele işi vermezlerse söylenmem bu kadar :D Daha öncede olmuştumda müdür o gün ne kadar ayak işi varsa hepsini bana yaptırmıştı (daha doğrusu kitlemişti bence) oradan deneyimim var ilk günden iş olmama olayı hiç aklıma gelmemişti.