Okuması Basit Kitap Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sisyphus1289
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
  • Etiketler Etiketler
    kitap

sisyphus1289

Uzman
Okuması zorlamayan, kasmayan bir kitap önerir misiniz? Dikkat dağınıklığım var. Ağır kitaplar okuyamıyorum, 1. sayfayı okurken dalıp 15. sayfaya geliyorum ama hiçbir şey anlamıyorum.

Pal sokağı çocukları. Her ne kadar bize "kitap sevdirmeyi amaçlayan" ama bunun hakkında zerre bilgisi olmayan Edebiyat hocam buna ortaokul kitabı dese de hoş bir kitap. Sürükleyici, öneririm.

Ayrıca kitap çok felsefik falan filan da olmasın. 2-3 karakter olsun, 1001 türlü olay yerine 1-2 olay olsun. Fazla şey istedim ama bunlardan fazlasını kafam almıyor.

Çekirdek tarzı kitaplara bakabilirsiniz.
Not: Kısaltılmış metin değil tam metin okuyun. Kısaltılmış metinde sadece çocukca hikayeler seçilmiş.

Olabilir hocam, çocuk kitapları gibi olmasın yeter.

Merak etmeyin Şehir Faresi ile Köylü Faresi önermeyiceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuması zorlamayan, kasmayan bir kitap önerir misiniz? Dikkat dağınıklığım var. Ağır kitaplar okuyamıyorum, 1. sayfayı okurken dalıp 15. sayfaya geliyorum ama hiçbir şey anlamıyorum.
Hocam eğer ağır kitaplara 2.bir şans verebilirseniz sefiller ciltli okuyabilirsiniz

İçinde çeşitli hikayeler bulunan kitapları okuyabilirsin hocam. Yani tek bir konu üzerine kurulu olan kitaplar yerine daha okumaktan zevk alabilirsin. Örnek vermek gerekirse Değirmen, iki dirhem bir çekirdek gibi kitaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…